Alcatel en Lucent Technologies bevestigen timing van de voorgestelde fusie

Door: Alcatel Telecom Nederland  11-07-2006
Trefwoorden: Finance, Fusie

Alcatel en Lucent Technologies bevestigen timing van de voorgestelde fusie en geven een update met betrekking tot de bereikte mijlpalen

Parijs en Murray Hill, 11 juli 2006 - Als gevolg van de aankondiging van 2 april jongstleden met betrekking tot de voorgenomen fusie, geven Alcatel en Lucent Technologies een update aangaande het integratieproces. Beide bedrijven zijn van mening dat zij op het juiste spoor zitten om de gehele fusie, in lijn met het eerdere aangekondigde tijdsbestek van 6 tot 12 maanden, voor het eind van 2006 rond te hebben. In de afgelopen weken hebben beide ondernemingen significante mijlpalen bereikt, waaronder het voldoen aan reglementaire voorwaarden om de fusie bij diverse commissies en instanties goedgekeurd te krijgen.

Het businessmodel en de daaraan verbonden organisatie van het gecombineerde bedrijf zijn nu gedefinieerd en zullen direct na de afronding geïmplementeerd worden. Gedetailleerde evaluaties van kostensynergie bevestigen dat de eerder aangekondigde doelstellingen volledig gehaald zullen worden.

Trefwoorden: Finance, Fusie

Contact Alcatel Telecom Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share