René van Dijk algemeen directeur van Cendris Printmanagement

Door: Cendris Data & Document Capture Servises  16-08-2006
Trefwoorden: Personalia

Den Haag, 16 augustus 2006 – Cendris Printmanagement (CPM), een nieuwe activiteit, heeft René van Dijk aangesteld als algemeen directeur. CPM vervaardigt voor organisaties alle communicatie uitingen, waaronder drukwerk. Hierbij wordt een propositie aangeboden waarbij bedrijven verbeteringen realiseren en zelfs garanties kunnen krijgen op besparingen. En dat voor meerdere jaren. Ook heeft de klant volledig inzicht en controle.

Gegarandeerde resultaten
René van Dijk heeft kennis en ervaring van printmanagement opgedaan als directeur van Van Dijk Printmanagement. Deze onderneming heeft printmanagement geïntroduceerd binnen de Benelux. René van Dijk: “Ik ben erg verheugd op de nieuwe functie binnen Cendris Printmanagement. De aanpak onderscheidt zich door de unieke combinatie van onafhankelijke propositie, transparantie, volledige dienstverlening en gegarandeerde resultaten. Dit is vernieuwend in de Nederlandse markt omdat het de klant niets extra’s kost, gemak en inzicht geeft maar ook direct resultaat oplevert.”

Printmanagement is de toekomst
Printmanagement is de totale dienstverlening met gegarandeerd resultaat. In de toekomst zal printmanagement een positie werven in de Benelux. “Er zijn diverse bedrijven die de benaming printmanagement voeren maar eigenlijk alleen maar drukwerk begeleiden of zelf produceren”, aldus Van Dijk. “Deze bedrijven begrijpen niet wat printmanagement inhoudt en dat het veel meer is dan drukwerk. Belangrijk zijn de onafhankelijkheid, processen, besparingen en verbeteringen. Het draait om het totale resultaat. Tevens biedt printmanagement volledige inzicht en controle aan een klant. Dit zijn bureaus en drukkers niet gewend.”

Trefwoorden: Personalia

Contact Cendris Data & Document Capture Servises

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share