Chapeau Communicatie neemt Format Bladenmakers over

Chapeau Communicatie neemt Format Bladenmakers over van Chapeau

Door: Chapeau  09-02-2009
Trefwoorden: Communicatie, Redactie, Pr

De overname houdt verband met de wens van de twee grondleggers van Format om een andere zakelijke ambitie te gaan waarmaken. Aansluiting bij Chapeau is logisch, omdat er grote overeenkomsten bestonden tussen beide bedrijven. Net als Format maakt Chapeau al jarenlang periodieken voor tal van opdrachtgevers in de publieke en private sector. Beide bedrijven werkten al langer incidenteel samen aan projecten.

In de zomer van 2008 nam Thieme GrafiMedia Groep een minderheidsbelang in Chapeau Communicatie over van Den Haag media groep. Inmiddels is Chapeau vertrouwd met de volledige ketenpropositie van Thieme, zodat de klanten van het voormalige Format niet alleen continuïteit in hoogwaardige redactionele productie en bladmanagement kan worden geboden, maar ook productie in iedere gewenste kwaliteit.

Rijswijk, 5 februari 2009

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Chapeau Communicatie, directeur Johan van Ruijven
T: 070 8505077 of 06 21213460, j.vanruijven@chapeau.nl

Chapeau Communicatie
Polakweg 3a
2288 GE Rijswijk

Chapeau Communicatie is een bureau dat sinds 1991 communicatieprojecten ontwikkelt en uitvoert. De pay off die het bureau al enige jaren gebruikt: Communicatie verdient inhoud. Chapeau concentreert zich bij elk project op inhoudelijke (content) vraagstukken. De kracht van het bureau zit in de combinatie van toepasbaar advies, een ambachtelijke uitvoering en een strakke, maar flexibele regie. Chapeau telt drie kernactiviteiten: communicatieadvies, redactie en PR/persbeleid.

Op 1 februari nam Chapeau Communicatie een nieuwe huisstijl én een nieuwe website in gebruik. Het traditionele hoedje met potlood maakte na bijna 18 jaar plaats voor een eigentijds beeldmerk: www.chapeau.nl

Trefwoorden: Chapeau, Communicatie, Communicatieadvies, Overname, Pr, Redactie