EasyBOW sluit overeenkomst met Buyitdirect

Door: Easybow  31-03-2006
Trefwoorden: It, Samenwerking, Fileocean

Rijswijk, 30 maart 2006 - EasyBOW, Nederlandse producent van servers, heeft een resellerovereenkomst getekend met Buyitdirect. Buyitdirect neemt de EasyBOW fileOcean, een complete back-up- en fileserver, op in zijn assortiment.

Buyitdirect.com is één van de belangrijkste online leveranciers van computersystemen, hardware en software voor de zakelijke markt.

"Met de keuze voor Buyitdirect maken we het onze klanten nog makkelijker om de fileOcean aan te schaffen. Zeker voor die MKB-klanten die niet werken met een ICT-automatiseerder, werkt de online verkoop van Buyitdirect drempelverlagend", zegt Michael Meelis, oprichter van EasyBOW.

EasyBOW heeft een complete back-up- en fileserver ontwikkeld voor het MKB. De server is eenvoudig in gebruik en biedt een uitgebreide reeks functionaliteiten. De fileOcean wordt volledig ‘plug-and-play’ geleverd. Er hoeft geen enkele software geïnstalleerd te worden en er worden slechts drie stekkers aangesloten. Met de server kunnen vervolgens bestanden worden gedeeld en back-ups worden gedraaid. Daarnaast zijn gegevens op de fileOcean volledig beschermd door middel van antivirus-, firewall- en intrusion detection-technologie. De fileOcean is een uitgekiende combinatie van hardware en software die volledig geïntegreerd is tot één complete back-upserver en een instant-fileserver. Niet alleen verzorgt de fileOcean alle back-ups, maar het is ook een volledig functionele fileserver, direct klaar voor gebruik als andere servers in het netwerk uitvallen.

De eenvoud van de fileOcean zorgt ervoor dat hij zonder moeite in het assortiment van een reseller opgenomen kan worden. De server vereist geen training van het personeel.

Trefwoorden: Fileocean, It, Samenwerking

Contact Easybow

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share