Apple Europe en Freecom ontwikkelen 'multi colour sleeve'-concept voor mobiele harde schijf

Apple Europe en Freecom ontwikkelen 'multi colour sleeve'-concept voor mobiele harde schijf van Freecom Technologies

Door: Freecom Technologies  20-08-2008
Trefwoorden: Apple, Usb, Harddisk

Naast stootvast en volledig mobiel met hoge opslagcapaciteiten kan er voor deze harde schijf zelf een kleur gekozen worden of een persoonlijk ontwerp worden gemaakt. Het werkt eenvoudig en vernuftig; verwissel de siliconen ‘sleeve’ voor een andere kleur of ontwerp zelf een inlaykaart, schuif ‘m onder de transparante zacht siliconen behuizing en creëer zo in een handomdraai een unieke harde schijf.

De ToughDrive Custom SE staat er gekleurd op, want hij wordt geleverd met zes verschillende gekleurde siliconenhoezen, zodat de schijf in een handomdraai weer een andere ‘look’ krijgt. Er is keus uit roze, turquois, lichtgrijs, rood, blauw en zwart. En om de creativiteit verder te prikkelen, worden er ook vier kant-en-klare inlaykaarten en verschillende sjablonen meegeleverd.

Door de zacht siliconen behuizing én ingebouwd anti-shock mechanisme – wat bij een val fungeert als bumper/schokbreker – overleeft dit gekleurde opslagwondertje ook met gemak een val van 2 meter hoogte! Zo zijn waardevolle gegevens altijd en overal veilig. In de studio, onderweg of gewoon thuis.
Volledig mobiel is de nieuwe ToughDrive Custom SE zeker, want naast de geïntegreerde USB-kabel is een aparte stroomvoeding niet nodig. Hij krijgt zijn ‘power’ gewoon via de aansluitkabel. De ToughDrive Custom SE heeft een capaciteit van 250-, 320- en 500GB.

De ToughDrive Custom Special Edition is nu vanaf € 129,99 (250GB) exclusief verkrijgbaar bij Apple online en in de Apple-winkels in heel Europa tot en met december 2008. De ToughDrive Custom SE wordt geleverd met geïntegreerde USB 2.0-kabel, 6 gekleurde ‘sleeves’ en twee jaar fabrieksgarantie met gratis helpdesk-support.

Trefwoorden: Apple, Disk, Firewire, Freecom, Hard Drive, Harddisk, Toughdrive, Usb,