Draadloze film-, foto- en muziek netwerk hard drive in één.

Draadloze film-, foto- en muziek netwerk hard drive in één. van Freecom Technologies

Door: Freecom Technologies  05-06-2007
Trefwoorden: Draadloos, Mediaplayer, Multi Mediaplayer

Freecom introduceert een draadloze netwerk harde schijf die, zonder kabels en snoeren, met alle gemak films, digitale foto‘s en muziek van de computer direct op een TV of HiFi-set afspeelt. De nieuwe en HDTV-compatible Freecom Netwerk MediaPlayer-350 WLAN tovert elke woonkamer in enkele seconden om in een privé bioscoop- of concertzaal en is daarmee de leukste brug tussen een computer en een TV (of HiFi). Hij werkt eenvoudig en snel; kies een film via het On-Screen-Display (OSD) met de meegeleverde afstandsbediening, kies voor ‘OK’ en de film wordt gestart.

De nieuwe Netwerk MediaPlayer-350 WLAN van Freecom ondersteunt de meest gangbare bestandsvormen zoals AVI, WMV, MP4, DAT, VOB, MP3, OGG Vorbis, JPEG en meer. Ook maakt de MediaPlayer-350 de weergave van HD-bestanden mogelijk. En met de geïntegreerde USB-interface (host) is er ook toegang voor externe USB-storage zoals een externe harde schijf of USB-stick.

Draadloos streamen van audio- en videobestanden kan ook met deze multi-mediaplayer. Daarvoor is enkel een netwerkaansluiting benodigd. De Netwerk MediaPlayer-350 WLAN ontvangt zijn bestanden dan van een willekeurige computer in het netwerk of rechtstreeks van het internet (via de PC) en speelt deze vervolgens af op de TV of via de HiFi-installatie.

De Freecom Network MediaPlayer-350 WLAN is vanaf vandaag zowel zonder harde schijf (Drive-In-Kit genaamd) als met harde schijf met capaciteiten tot 500GB verkrijgbaar. Genoeg voor weken films, maanden muziek en duizenden digitale (vakantie)foto’s. Stand-alone gebruiken voor het maken van een backup kan natuurlijk ook. Of voor mobiele, netwerkonafhankelijk gebruik om ook bij vrienden, op het werk of met vakantie toegang te hebben tot uw persoonlijke multimedia-bibliotheek.

De verkoopadviesprijs voor de Drive-In-versie (zonder HD) van de Netwerk MediaPlayer-350 WLAN bedraagt € 199, voor de harde schijf-variant lopen de prijzen uiteen: € 299 (250GB), € 339 (400GB) en € 399 (500GB). Meegeleverd wordt een afstandsbediening, USB- en AV-kabel (composite/component), adapter, standaard, handleiding op CD en Quick Install Guide. De Netwerk MediaPlayer-350 WLAN is compatibel met Windows 2000/XP en Mac OS X. Freecom biedt twee jaar garantie en onbeperkt helpdesk support. De Netwerk MediaPlayer-350 WLAN is vanaf vandaag in retailwinkels en via www.freecom.nl verkrijgbaar.

Trefwoorden: Draadloos, Mediaplayer, Multi Mediaplayer