Freecom introduceert multimedia brug voor elke hard disk/stick en elke tv

Freecom introduceert multimedia brug voor elke hard disk/stick en elke tv van Freecom Technologies

Door: Freecom Technologies  13-05-2008
Trefwoorden: Films, Usb, Harde Schijf

De MediaPlayer XS is in een handomdraai geïnstalleeerd, werkt met élk merk harde schijf/stick en ondersteunt alle gangbare video-, audio- en fotobestanden. Op deze manier kan iedereen vanaf vandaag beeld en geluid direct vanaf hun externe USB-schijf of USB-stick direct op de televisie afspelen zonder dat er nog een computer aan te pas komt om de bestanden te bekijken.

“Nu er meer data kan worden gedownload dan ooit tevoren, bestanden worden gedeeld en foto’s meerendeels digitaal zijn, zoeken consumenten bewust naar manieren om hun favoriete muziek, foto’s en films zo op te slaan dat ze deze vervolgens direct kunnen afspelen wanneer en zovaak men maar wil”, zegt Peter de Waal, Product Marketing Manager. “Voor het bekijken van deze bestanden was voorheen altijd een notebook of pc nodig. Wij hebben nu ‘de leukste brug’ ontwikkelt, voor elke harde schijf, voor elke TV, waardoor alle bestanden gewoon vanuit de luie stoel bekeken kan worden. De nieuwe MediaPlayer XS past in het streven van Freecom om consumenten de vrijheid te bieden om thuis optimaal en vooral eenvoudig van digitale bestanden te genieten”, voegt De Waal toe.

Het MediaPlayer XS concept in vier simpele stappen:
Stap 1. Download of kopieer films en foto’s naar uw USB-schijf,
Stap 2. Koppel deze aan de MediaPlayer XS,
Stap 3. Sluit de MediaPlayer XS aan op de televisie,
Stap 4. Geniet van films op TV, zonder een computer.

De volledig op afstand bedienbare MediaPlayer XS werkt niet alleen met Freecom USB-schijven. U kunt elk merk externe USB-schijf of USB-stick op het apparaat aansluiten.

De MediaPlayer XS is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 89,- inclusief BTW. Zie voor meer informatie www.freecom.nl. Eén jaar fabrieksgarantie en onbeperkte gratis ondersteuning van de helpdesk zijn standaard inbegrepen.

Trefwoorden: Afspelen, Downloaden, Films, Freecom, Harde Schijf, Harde Schijven, Mediaplayer, Mediaspeler, Usb, Usbstick, Xs