Freecom introduceert 's werelds kleinste 2.5" harde schijf

Freecom introduceert 's werelds kleinste 2.5" harde schijf van Freecom Technologies

Door: Freecom Technologies  30-07-2008
Trefwoorden: Ict, It, Backup

Het ontwerp van de Mobile Drive XXS is gericht op consumenten als op zakelijke gebruikers, die steeds meer behoefte hebben aan een grote opslagcapaciteit voor het eenvoudig delen van gegevens of het maken van een backup. En dat alles in een klein, handig ‘meeneem’-formaat.

De nieuwe XXS is precies op die behoefte afgestemd en is daarnaast voorzien van een rubberen afwerking, voor een betere, goede grip. Naast een versie met een capaciteit van 320GB - waar 64.000 MP3’s, bijna 214.00 digitale foto’s of zelfs 70 volledige DVD-films op passen* - komen er ook uitvoeringen van 160GB en 250GB, zodat er voor iedereen met behoefte aan mobiele opslag een perfecte Mobile Drive XXS is, ongeacht de toepassingen en het budget. Er is geen externe voeding of elektriciteitssnoer nodig, zodat de gebruiker geen extra gewicht hoeft te dragen en de harde schijf gemakkelijk in een laptoptas of een jas/broekzak past.

De XXS is vanaf begin augustus 2008 wereldwijd verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 79,99 (160GB), € 89,99 (250GB) en € 99,99 (320GB) en vormt een gepaste uitbreiding van het huidige aanbod aan Freecom-producten voor mobiele opslag die dit jaar zijn gelanceerd. De Mobile Drive XXS wordt standaard geleverd met volledige fabrieksgarantie van een jaar en onbeperkte helpdeskondersteuning.

Trefwoorden: Backup, Freecom, Hard Drive, Hard Schijf, Harddisk, Ict, It,