Freecom lanceert Europese 'Tough' consumenten Challenge

Freecom lanceert Europese 'Tough' consumenten Challenge van Freecom Technologies

Door: Freecom Technologies  03-08-2009
Trefwoorden: Harde Schijf, Harddisk, Freecom

De uitdaging
De ‘ToughChallenge’ benadrukt dat gebruikers van een ToughDrive 100% tevreden zijn met hun aankoop, maar brengt ook een ludieke uitdaging om hun eigen ToughDrive te vergelijken met een een andere mobiele harde schijf. Als iemand er in slaagt een betere mobiele harde schijf dan de ToughDrive te vinden, dan keert Freecom het volledige aankoopbedrag van de ToughDrive tweemaal uit. Deze unieke promotie en tevens sterke communicatie-tool voor Freecom business partners start vandaag en loopt tot eind 2009. Alle inzendingen moeten voor 31 december 2009 worden ingediend en kunnen gemaild worden naar; [email protected] of worden geüpload (films) via YouTube waarna de link wordt gemaild naar Freecom. Op de interactieve website vindt men alle voorwaarden. Laat de “Toughgames” maar beginnen...

Voor de unieke ‘ToughChallenge’, heeft Freecom een speciale website gelanceerd; www.thebestharddrive.com. Deze website werd ontwikkeld zodat consumenten eenvoudig informatie kunnen vinden, aan de uitdaging kunnen deelnemen en mogelijk bewijs kunnen aandragen van een betere betere mobiele harde schijf dan de ToughDrive. Wordt het bewijs van een betere mobiele harde schijf dan een ToughDrive geleverd, dan vergoedt Freecom het volledige aankoopbedrag van de ToughDrive twee keer terug. Ook heeft de website de functie als sterk communciatie-instrument voor iedere reseller.

De ToughDrive familie
De line-up bestaat uit bekroonde 2.5-inch mobiele harde schijven, gegoten in stijlvolle siliconen designs. Door het anti-shock mechanisme en de siliconen behuizingen bieden ze de beste vorm van bescherming. Ze overleven zelfs een val van twee meter hoogte. Tevens zijn de ToughDrives voorzien van ‘embedded hardware password protection’ waardoor – ook bij diefstal of verlies – de data beveiligd blijft en enkel toegankelijk blijft voor de gebruiker.

Echt mobiel zijn ze zeker te noemen, want elke ToughDrive heeft een geïntegreerde aansluitkabel en is een voedingsadapter overbodig. Hierdoor is het vergeten van een kabel dan ook verleden tijd. ‘Power’ krijgen de ToughDrives via de (Turbo) USB- of FireWire kabel. Bovendien werken ze fluisterstil, omdat ze geen ventilator nodig hebben om af te koelen.

Freecom, met 20 jaar storage-ervaring, lanceerde 2,5 jaar geleden de eerste ToughDrive om de sterk groeiende vraag naar mobiele opslag direct te voorzien van de beste bescherming. Zo zijn waardevolle gegevens in elke situatie, optimaal beschermd. Kort hierna volgde de ToughDrive Custom. Hiervan kan het ontwerp naar wens worden aangepast of zelf eenvoudig worden onworpen. Dit maakte de ToughDrive Custom meteen de eerste ‘aanpasbare’ mobiele harde schijf ter wereld. In 2008 werd het assortiment uitgebreid met de ToughDrive Leather, een exclusieve versie met bruine lederen behuizing. De jongste telg heet de ToughDrive Sport. De ToughDrive Sport, met zijn sporty uiterlijk en langere aansluitkabel, is verschillend van alle andere ToughDrives maar biedt dezelfde maximale data-bescherming als de rest van de familie.

Tussen de eerste grijze ToughDrive en de Sport ontwikelde Freecom voor Apple Europe een speciale versie van de ToughDrive Custom, de ToughDrive Custom Special Edition. Deze speciale editie wordt geleverd inclusief zes gekleurde sleeves en is Mac geformatteerd. Naar de Special Edition heeft Freecom nog een speciale ToughDrive voor Mac-gebruikers; de ToughDrive Pro. Deze spierwitte versie, heeft een geïntegreerde FireWire-kabel en een USB-interface.

Over Freecom:
Freecom staat sinds 1989 voor innovatieve- en professionele digitale oplossingen. Elk product is ontworpen, ontwikkeld en gecertificeerd onder de hoogste kwaliteitsstandaarden in Duitsland om u optimale tevredenheid te garanderen. Ons technische ontwikkelingsproces, het gebruik van componenten van hoge kwaliteit en Duitse kwaliteitsinspectie-standaarden verzekeren u dat u een produkt aanschaft van superieure kwaliteit en betrouwbaarheid. Om aan uw hoge verwachtingen te kunnen voldoen, worden alle Freecom producten geleverd met een (verlengbare) garantie en onbeperkt gratis helpdesk-ondersteuning.

Trefwoorden: Freecom, Harddisk, Harde Schijf, Tough, Toughdrive,