Freecom lanceert uberveilige- en extreem snelle mobiele harde schijf in bruin leer

Freecom lanceert uberveilige- en extreem snelle mobiele harde schijf in bruin leer van Freecom Technologies

Door: Freecom Technologies  02-10-2008
Trefwoorden: Mobiel, Harde Schijf, Harddisk

100% Databescherming
De naam ToughDrive kreeg deze externe harde schijf niet voor niets, want de nieuwe aanwinst in de beroemde ToughDrive familie is bestand tegen schokken en stoten. Door de sterke behuizing én ingebouwd anti-shock mechanisme overleeft deze mobiele harde schijf met gemak een val van 2 meter! De gegevens op de harde schijf worden beveiligd met een geheugenchip waarop uw wachtwoord versleuteld wordt opgeslagen (256bit versleuteling = uiterst veilig). Freecom heeft dit laten testen en de beveiliging is goed bevonden door de beste hackers! Al die veiligheid is verpakt met een zeer exclusief lederen behuizing.

100% mobiel en "groen"...
Volledig mobiel is de nieuwe ToughDrive Leather zeker te noemen, want naast de geïntegreerde en flexibele USB 2.0-kabel (voor snelle gegevensoverdracht) is een aparte stroomvoeding niet meer nodig. Hij krijgt zijn ‘power’ via de USB-aansluitkabel. Een mobiele harde schijf heeft heel weinig stroom nodig. Opslagcapicteiten tot maar liefst 500GB* zijn mogelijk! De nieuwe compacte ToughDrive Leather is groots door oersterk, razendsnel en extreem veilig te zijn.

Automatische databeveiliging met bekroonde backup-software
Naast wachtwoordprotectie, 'versleuteling' (256bit encryptie) van gegevens wordt standaard NTI software meegeleverd. Deze backup-software maakt snelle en makkelijke databeveiliging mogelijk.

Zeer compleet geleverd
De nieuwe ToughDrive Leather wordt standaard geleverd met een geïntegreerde USB 2.0-kabel, versleutelde wachtwoordbeveiliging, een Turbo USB 2.0-driver en de bekroonde NTI Shadow Backup-software voor de pc en de Mac. Andere standaardvoorzieningen zijn onbeperkte support door onze helpdesk en twee jaar fabrieksgarantie.

Trefwoorden: 320gb, 500gb, Harddisk, Harde Schijf, Mobiel, Nti, Opslage, Toughdrive,