Ontwerp je eigen harde schijf; Freecom ToughDrive Custom

Ontwerp je eigen harde schijf; Freecom ToughDrive Custom van Freecom Technologies

Door: Freecom Technologies  27-03-2008
Trefwoorden: Opslag, Mobiel, Custom

‘Pimp your drive’
Een harde schijf is nog nooit zo leuk en persoonlijk geweest. Bij de nieuwe ToughDrive Custom worden standaard drie ontwerpen meegeleverd, maar het is vanaf vandaag net zo eenvoudig om zelf een inlaykaart te ontwerpen en in een handomdraai zelf een persoonlijke harde schijf te creëren. Verliefd op dat ene tatoeage-ontwerp, fan van die ene voetbalclub of Italiaanse automerk? Ontwerp dan nu zelf een harde schijf met dat wat je aanspreekt en geef snel een persoonlijk tintje aan jouw ToughDrive Custom.

Optimale databescherming: overleeft een val van 2 meter hoogte!
Zijn naam kreeg hij niet voor niets, want deze kleine mobiele harde schijf is goed bestand tegen schokken en stoten. Gegevens worden niet alleen beveiligd door de meegeleverde software, maar worden ook fysiek extra beschermd. Door de zacht siliconen behuizing én ingebouwde anti-shock mechanisme – wat bij een val fungeert als bumper/schokbreker – overleeft dit opslagwondertje met gemak een val van 2 meter hoogte!

100% persoonlijk en 100% mobiel
Volledig mobiel is de nieuwe ToughDrive Custom zeker, want naast de geïntegreerde USB-kabel is een aparte stroomvoeding niet meer nodig. Hij krijgt zijn ‘power’ gewoon via de aansluitkabel. De ToughDrive Custom heeft een capaciteit tot maar liefst 320GB. Zo zijn waardevolle gegevens altijd en overal veilig. In de studio, onderweg of gewoon thuis. De nieuwe ToughDrive Custom is groots door klein te blijven, oersterk, razendsnel, lekker eenvoudig en vooral.. persoonlijk!

Automatische databeveiliging met NTI-Shadow backup-software
De bekroonde en meegeleverde NTI Shadow backup-software maakt een comfortabele databeveiliging mogelijk. Deze maakt doorlopend reservekopieën van alle bestanden na elke verandering óf op een vooraf vastgelegd tijdstip óf zelfs voor een bepaald bestandstype.

Aanvullende informatie en prijzen
De Freecom ToughDrive Custom is vanaf nu verkrijgbaar met capaciteiten van 160, 250 en 320GB voor een verkoopadviesprijs van € 139,00, € 199 en € 249,00. De ToughDrive Custom wordt geleverd met geïntegreerde USB 2.0-kabel, NTI Shadow backup-software, een handleiding op cd en Quick Install Guide. Freecom biedt twee jaar fabrieksgarantie en gratis helpdesk-support

<<< einde persbericht >>>

Trefwoorden: Custom, Freecom, Hard Disk, Harde Schijf, Mobiel, Opslag, Toughdrive