Visual Paradigm modelleer software verkrijgbaar in Nederland

Visual Paradigm modelleer software verkrijgbaar in Nederland van Intermedio Information Technology

Door: Intermedio Information Technology  07-06-2011
Trefwoorden: Informatie Architectuur, Systeemontwerp, Business Process

Rijswijk, Visual Paradigm International levert software die helpt bij het sneller ontwikkelen van moderne applicaties. De prijswinnende producten van Visual Paradigm zijn nu ook leverbaar in Nederland via Intermedio Information Technology uit Rijswijk.


De productlijn van Visual Paradigm bestaat onder andere uit Business Process Architect, Database Architect, UML Designer. De toepassingen werken goed samen met toepassingen als MS Visio en kennen een uitstekende functionaliteit om het werken in teams te ondersteunen. Producten van Visual Paradigm zijn reeds lang bekend en worden gebruikt binnen toonaangevende organisaties als NASA, Airbus, Nokia en Deutsche Bank AG.

Per 1 juni 2011 is Intermedio Information Technology uit Rijswijk de officiele verkoper van de Visual Paradigm producten. Intermedio heeft zich gespecialiseerd in Informatie Architectuur en voert de software van Visual Paradigm als aanvulling op de bestaande dienstverlening. Op deze manier wil Intermedio kosteneffectieve oplossingen realiseren voor en met opdrachtgevers.


Voor meer informatie neemt u contact op met:
Intermedio Information Technology
Telefoon: 070-3361802
Website: www.intermedio.eu
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Business Process, Informatie Architectuur, Systeemontwerp, UML

Contact Intermedio Information Technology

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Intermedio Information Technology

Samenwerken aan procesverbetering met de snelst groeiende web gebaseerde BPM tool van Intermedio Information Technology thumbnail
22-01-2015

Samenwerken aan procesverbetering met de snelst groeiende web gebaseerde BPM tool

De beste webgebaseerde BPM tool is nu ook eenvoudig verkrijgbaar in Nederland dankzij de partnership tussen Signavio en Intermedio Information Technology.


Nieuwe vormgeving Visual Paradigm 12, meer gebruiksgemak en productiviteit van Intermedio Information Technology thumbnail
08-01-2015

Nieuwe vormgeving Visual Paradigm 12, meer gebruiksgemak en productiviteit

Visual Paradigm heeft versie 12 van haar geavanceerde en gebruiksvriendelijke modelleringstool vrijgegeven.