Touroperator zoekt goede doelen

Touroperator zoekt goede doelen van Nrv Holiday

Door: Nrv Holiday  25-02-2007
Trefwoorden: Goed Doel, Reisorganisatie, Azie

NRV Holiday wil samen met haar klanten lokale goede doelen ondersteunen op verre bestemmingen. De reisorganisatie roept mensen daarom via haar website op om originele voorstellen te doen voor ondersteuning van kleinschalige projecten die anders tussen wal en schip vallen.

NRV voelt zich betrokken bij de maatschappelijke problemen in landen waar ze haar klanten naartoe brengt en waar het verschil tussen rijk en arm vaak groot is. De touroperator wil met deze actie haar steentje bijdragen.

Klanten kunnen voorstellen doen voor projecten die ze na aan het hart liggen en waaraan NRV een bijdrage zou kunnen leveren. Ook creatieve plannen die door de reisorganisatie verwezenlijkt kunnen worden, zijn van harte welkom. Voorwaarde is dat het om initiatieven gaat voor bestemmingen die door NRV worden aangeboden.

Het is de bedoeling dat de projecten op een originele manier door NRV worden ondersteund. Dus niet door middel van een cheque, maar door het aanwenden van kennis en contacten of door te fungeren als platform. Zo heeft NRV een brillenactie voor Sri Lanka onder de aandacht gebracht bij haar klanten, wat inmiddels 1500 brillen heeft opgeleverd.

Naar aanleiding van de reacties en initiatieven die binnenkomen, maakt NRV aan de hand van haalbaarheid een keuze welke projecten zullen worden gesteund.

NRV Holiday is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar Azië en Afrika

Trefwoorden: Azie, Goed Doel, Nrv, Reisorganisatie