Alcatel Mobile Phones brengt muziek tot leven met de Alcatel OT-E805

Alcatel Mobile Phones brengt muziek tot leven met de Alcatel OT-E805 van T&a Mobile Phones

Door: T&a Mobile Phones  08-06-2007
Trefwoorden: Mobiele Telefoon, Alcatel, Gsm Telefoon

SIMPEL & VERFIJND
Met zijn compacte formaat en rubberen behuizing zorgt de OT-E805 voor een comfortabele ligging in de hand en het toestel glijdt niet uit de broekzak terwijl naar muziek wordt geluisterd. De OT-E805 weegt slechts 80 gram en de moderne vormgeving van het GSM toestel met ronde hoeken combineren bij elkaar tot een blijvende indruk van een tijdloos ontwerp.

METALLIC UITSTRALING
De zwarte behuizing van de OT-E805 is voorzien van een metalen frame rondom het display waarmee het toestel tot leven komt. Dit frame is beschikbaar in twee kleuren: licht blauw voor een trendy uitstraling en donker chroom voor een smaakvolle en eenduidige kleurstelling.

MUZIEK MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP
De bedieningstoetsen aan de zijkant van de OT-E805 zorgen voor eenvoudig doorbladeren van de favoriete selectie liedjes. De Micro-SD kaartondersteuning kan tot 1GB worden uitgebreid, waardoor tot 250 liedjes opgeslagen kunnen worden via een USB kabel. Muziek kan beluisterd worden met de bijgesloten USB headset of met een stereo headset gebruik makend van 3.5mm aansluiting.

LUISTERGENOT
De OT-E805 is ontworpen voor muziekliefhebbers en biedt 10 uur gesprekstijd en 6 uur muziek luisteren. De flight mode functie zorgt voor luistergenot in het vliegtuig. Met de OT-E805 is muziek een vast onderdeel van je leven.


BESCHIKBAARHEID
De nieuwe OT-E805 is vanaf juni 2007 beschikbaar in diverse prepaid pakketten in Nederland.

Trefwoorden: Alcatel, Gsm Telefoon, Mobiele Telefoon, Muziektelefoon