Tam Tam eerste Microsoft Gold Partner met search specialisatie

Door: Tam Tam  06-08-2007
Trefwoorden: Internetbureau, Microsoft, Moss

“De verwerving van de search specialisatie past binnen de focus van Tam Tam,” aldus Arjan Nataraj, manager Information Worker Solutions, “om op basis van de nieuwste technologieën zoals MOSS 2007 oplossingen voor klanten te bedenken en te realiseren. Onze projecten hebben als doel informatiewerkers efficiënter samen te laten werken en meer waarde uit ongestructureerde informatie en daarmee uit zichzelf te halen. Met de aandacht voor ‘het nieuwe werken’ is ook ‘enterprise search’ onderdeel van onze oplossingen. Wij zorgen er met een intuïtief zoekmechanisme voor dat informatiewerkers op eenvoudige wijze toegang krijgen tot alle informatie, zowel de gestructureerde als de ongestructureerde.”

Tam Tam behaalde de search competency ondermeer met de realisatie van projecten voor Twynstra Gudde, Isala Klinieken en VanderLande Industries. Op dit moment werkt Tam Tam aan SharePoint projecten voor onder meer Meeus, Tebodin Consultants & Engineers, Gemeentelijk Vervoerbedrijf Amsterdam, NIBC, ENECO, Sodexho, The British School, Vrije Universiteit Amsterdam en Royal Haskoning.

--------------------
Over Tam Tam
Tam Tam is een full-service internetbedrijf en is gespecialiseerd in concept, advies, ontwerp en implementatie van online marketing en communicatie, corporate portals en business applicaties. Tam Tam is Microsoft Gold Certified Partner en werkt met 80 medewerkers voor klanten in verschillende markten als onderwijs, zorg, zakelijke dienstverlening en finance.

Voor meer informatie:
Tam Tam
Arjan Nataraj
[email protected]
06-55 888 776

Trefwoorden: Competency, Internetbureau, Microsoft, Moss, Tam Tam, Worker,