Tam Tam opent Innovation Lab èn vestiging in Utrecht

Door: Tam Tam  11-09-2007
Trefwoorden: Webdesign, Internetbureau, Sharepoint

In het Tam Tam Innovation Lab vinden wilde plannen en grootse ideeën hun weg naar de praktijk. Met het lab biedt Tam Tam een fysieke plek waar studenten van meerdere studierichtingen samenwerken aan innovatieve projecten, zoals stages, afstudeeropdrachten en start-ups van zowel studenten als andere enthousiaste ondernemers. De eerste ‘bewoners’ hebben hun intrek al genomen. Joost Hietbrink en Michele Nijhuis, beiden afgestudeerd in Technische Informatica, zijn hier met hun internetbedrijf YelloYello.com gehuisvest. Ook eBrella, hèt nieuwe interactieve professionals netwerk van Nederland, onderneemt in het Tam Tam Innovation Lab.

Voor de nieuwe vestiging heeft Tam Tam bewust gekozen voor Utrecht. “We hebben steeds meer klanten en ook werknemers aan deze kant van de Randstad”, aldus Paul de Gooijer, manager Online Network Marketing. “We zijn hiermee veel dichter bij onze klanten in Midden- en Oost-Nederland. Ook hebben we op deze nieuwe werkplek van Tam Tam ruimte voor nieuwe werknemers die we nu ook in deze regio kunnen werven.” Sinds vorige week wappert onze vlag op de Kanaalweg.

--------------------
Over Tam Tam
Tam Tam is een full-service internetbedrijf en is gespecialiseerd in concept, advies, ontwerp en implementatie van online marketing en communicatie, corporate portals en business applicaties. Tam Tam is Microsoft Gold Certified Partner en werkt met 80 medewerkers voor klanten in verschillende markten als onderwijs, zorg, zakelijke dienstverlening en finance.

Voor meer informatie:
Tam Tam
Nathalie van Leeuwen-Paay
[email protected]
+31 (0)6 1588 0256

Trefwoorden: Internetbureau, Sharepoint, Webdesign