Tam Tam realiseert nieuwe website Isala klinieken op basis van SharePoint 2007

Door: Tam Tam  01-03-2007
Trefwoorden: Sharepoint, Tam Tam

Rijswijk, 1 maart 2007 – Tam Tam, full service internetbureau heeft onlangs een geheel nieuwe website voor Isala klinieken opgeleverd. De website is gebouwd op het nieuwe Microsoft Office SharePoint Server 2007 platform. Tam Tam loopt hiermee voorop in de marktontwikkelingen: het zet als een van de eerste bureaus in Nederland het nieuwe SharePoint in. Isala klinieken is tevens een van

De bestaande website van Isala klinieken in Zwolle, met 5900 medewerkers en 1000 bedden het grootste, niet-academische ziekenhuis van Nederland, voldeed niet meer. De navigatie was onoverzichtelijk en de uitstraling verouderd. Tam Tam ontwierp en bouwde een flexibele en toegankelijke website op basis van het innovatieve Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2007. Isala klinieken maakte een duidelijke keuze voor het innovatieve MOSS 2007 platform: het laat momenteel door Tam Tam op basis hiervan ook een kwaliteitsbeheersysteem ontwerpen en realiseren. Isala klinieken heeft de intentie om in de toekomst koppelingen tussen website en interne informatie te maken, waarmee de interne informatie voor patiënten en bezoekers 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar zal zijn. Het personeel van Isala klinieken wordt opgeleid om de verschillende applicaties op basis van MOSS 2007 zelf te beheren.

De nieuwe website van Isala klinieken heeft een vriendelijke uitstraling en biedt een directe ingang voor bezoekers, patiënten en professionals. Hij is voorzien van subsites voor de afdelingen, een overzichtelijk vacature- en sollicitatiegedeelte en een zoekfunctie die de mogelijkheid biedt direct naar specialisten te zoeken. Een zeer geliefde nieuwe functie is de mogelijkheid een wenskaart naar patiënten te sturen. Bezoekers kunnen een kaart opmaken en versturen via de website. Deze wordt automatisch in pdf-formaat naar de repro van het ziekenhuis verzonden. Het kaartje wordt uitgeprint en binnen een werkdag bij de patiënt bezorgd.

Willem Jan Kuiper, hoofd communicatie van Isala klinieken: “Tam Tam heeft onze wensen en eisen goed weten te vertalen naar een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en informatieve website: een visitekaartje voor Isala klinieken. Zowel patiënten als bezoekers en professionals kunnen er snel de gewenste informatie vinden en dit komt onze dienstverlening absoluut ten goede.”


Over Isala Klinieken

De Isala klinieken in Zwolle zijn het grootste niet-academische ziekenhuis van Nederland. Er zijn 5900 medewerkers en 1000 bedden. Per jaar zijn er meer dan 475.000 polikliniekbezoeken en bijna 40.000 opnames. Daarbij staat Isala voor kwaliteit, aandacht en een persoonlijke band met de patiënt. Welke zorg Isala ook verleent, de mens wordt altijd centraal gesteld. De Isala klinieken bieden alle basisvoorzieningen die een patiënt van een ziekenhuis mag verwachten. Maar er wordt meer gedaan. In de loop der jaren heeft Isala steeds meer hooggespecialiseerde functies toegewezen gekregen, zoals hart- en neurochirurgie, dialyse, stamcel- en beenmergtransplantaties. Op die en andere terreinen kan Isala zich meten met academische ziekenhuizen. Deze hooggespecialiseerde zorg wordt topklinische zorg genoemd. Ook doen de Isala klinieken veel aan innovatie, opleiding en onderzoek. Zo zijn er voor diabeteszorg en patiëntveiligheid twee specialistische centra, Centres of Excellence waarmee de Isala klinieken zich (inter)nationaal onderscheiden.


Over Tam Tam
Tam Tam is full-service internetbedrijf en is gespecialiseerd in portals, business applicaties, marketingcommunicatie-sites en online marketing. Tam Tam is Microsoft Gold Certified Partner en werkt met circa 80 medewerkers ondermeer voor Bouwfonds, CITO Groep, Eneco, Friesland Bank, Giro555, Holland Casino, Hunter Douglas, De Hypothekers Associatie, Kennisnet, Ministerie van VWS, Vrije Universiteit, Mojo Concerts, Novib, Oxxio, ProRail en de Rijksvoorlichtingsdienst.
Kijk ook op www.tamtam.nl


Voor meer informatie:
Marcel Pater, Isala klinieken, 038 - 424 75 68 of [email protected]

Ellen Dijkshoorn, Tam Tam, 015 750 2000 of [email protected]

Trefwoorden: Sharepoint, Tam Tam