Theatergroep Voorburg zoekt uitersten op

Theatergroep Voorburg zoekt uitersten op van Theatergroep Voorburg

Door: Theatergroep Voorburg  19-08-2007

Theatergroep Voorburg bestaat in dit jaar 60 jaar en biedt - nog meer dan normaal - een gevarieerd programma aan. Met zojuist een uiterst succesvolle reeks voorstellingen ‘Bil de Bokser’ van Jeugdtheatergroep Voorburg achter de rug, is nu de beurt aan volwassener amusement. Maar dan wèl amusement met een traan. Een ijzersterke combinatie.

Vanaf 14 september staat ‘Een Bijzonder Prettig Vergezicht’ van Paul Haenen in een regie van Mikael Martin op de planken. In dit luchtig-psychologische drama proberen de jonge Ingrid en de oudere Sylvia hun sores te herleiden door op een heel bijzondere wijze terug te gaan in het verleden. De met een rijke fantasie bedeelde Otto kijkt, liever, luistert mee. Soms tegen zijn zin, soms niet.

De toeschouwer zal zichzelf ongetwijfeld op enig moment herkennen, want de drie personages verschillen behoorlijk van elkaar. Wat ze gemeen hebben is kwetsbaarheid en een forse dosis kleur in hun karakter. Kortom, 'Een Bijzonder Prettig Vergezicht' is een echte aanrader voor zoekers, maar ook voor diegenen die meenden het allang gevonden te hebben. U bent dus van harte welkom.

Data: 14, 15, 21, 22, 28 en 29 september en 5 en 7 oktober 2007; aanvang 20:15 uur.
Locatie: AMCO-theater, Burgemeester Feithplein 97, Voorburg (ingang naast Theater De Tobbe)
Toegangsprijs € 10,-
Kaarten zijn te bestellen via www.theatergroepvoorburg.nl of telefoon 070 390 90 30.