Uitslag Thuiszorgscan bekend

Door: Wwz Haaglanden  26-09-2006
Trefwoorden: Thuiszorg, Zorg, Zorginstellingen

Rijswijk 20 september – Op 12 juli jongstleden kwam het Zorg Journaal met de Thuiszorgscan voor de gemeente Den Haag. Op 27 september worden de resultaten gepubliceerd in het Zorg Journaal dat huis-aan-huis in Den Haag zal worden verspreid. Daarnaast worden de resultaten gepubliceerd op de website van WWZ Haaglanden.

Vanaf het moment van publicatie van de Thuiszorgscan Den Haag op 12 juli zijn er vele enquêtes binnengekomen. Opvallend is hierbij dat het overgrote deel van de enquêtes werd ingevuld door cliënten van de thuiszorginstellingen Meavita en CCC Zorg. Van cliënten van de overige Haagse thuiszorginstellingen kwamen zeer weinig ingevulde enquêtes binnen. De publicatie in het Zorg Journaal zal daardoor slechts relevante resultaten van Meavita en CCC Zorg bevatten.

De Thuiszorgscan Den Haag heeft als doel een beter inzicht te krijgen in het aanbod en de kwaliteit van diverse thuiszorgaanbieders. Dit kan alleen door te vragen naar de ervaringen van de cliënten van deze aanbieders. Langs deze weg bedanken wij dan ook alle respondenten voor hun medewerking. Wij hopen voor volgend jaar op een meer diverse respons, zodat het voor de burger nog beter zichtbaar wordt wat de verschillen zijn tussen thuiszorginstellingen. De publicatie in het Zorg Journaal zal een samenvatting zijn van de belangrijkste onderdelen van de Thuiszorgscan. Meer informatie is, na publicatie, te vinden op www.stichtingwwz.nl.

Trefwoorden: Meavita, Publicatie, Thuiszorg, Thuiszorgscan, Wwz, Zorg, Zorg Journaal, Zorginstellingen,

Contact Wwz Haaglanden

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share