2organize opent vestiging in Amsterdam

Door: 2organize  25-08-2008
Trefwoorden: Marketing, Direct Marketing, Inbetween

Rotterdam, 25 augustus 2008 – Oxyma Group, moederbedrijf van 2organize en InBetween Marketing Services, opent per 1 september 2008 een vestiging in Amsterdam. Beide bedrijven zijn specialist op het gebied van cross channel campagnemanagement, marketing intelligence en marketing automation. Met de opening van een tweede kantoor, naast dat in Rotterdam, wil Oxyma Group haar leidende marktpositie verder uitbouwen.

De keuze voor een vestiging in Amsterdam is volgens Ronald Morcus, managing director van Oxyma Group, een logische stap. “De vraag naar onze dienstverlening is de afgelopen jaren sterk gegroeid en zal dat in de komende jaren ook zeker blijven doen. Wij staan bekend om de hoge mate van betrokkenheid bij onze klanten. Met een vestiging in Amsterdam kruipen we nog dichter aan tegen bestaande en nieuwe opdrachtgevers in die regio. Bovendien willen wij op die manier ook de arbeidsmarkt in deze regio aanboren.”

Sinds de verzelfstandiging van 2organize medio 2007, na een management buy-out vanuit RSDB NV, is het bedrijf flink aan de weg blijven timmeren en heeft het een groot aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen, waaronder Reed Business, Nederlandse Spoorwegen, NS Hispeed, RET, Fortis, Captaris, Vedior en Knowington. Zusterbedrijf InBetween werkt naast Vodafone nu ook voor Essent. Mede als gevolg daarvan is het totale personeelsbestand gegroeid naar ruim 120 medewerkers.

“De afgelopen jaren hebben we keihard, maar gelukkig ook met veel plezier, gewerkt om van 2organize en InBetween het succes te maken dat het nu is. We zien echter nog volop kansen om Oxyma Group en haar merken in Nederland én daarbuiten nog beter op de kaart te zetten. Het openen van de vestiging in Amsterdam is daarbij slechts een eerste stap”, aldus Morcus.

Het nieuwe kantoor is gevestigd op Kingsfordweg 151 te Amsterdam.

----------------------------------------
Over Oxyma Group
Oxyma Group is het moederbedrijf van 2organize, InBetween Marketing Services en Oxyma Interim. 2organize en InBetween helpen bedrijven bij het creëren van klantwaarde door het optimaliseren en uitvoeren van marketing- en sales-processen en bij de integratie daarvan met onderliggende businessprocessen. In combinatie met Marketing Intelligence, verzorgen 2organize en InBetween op basis van een bewezen IT-platform de inrichting, aansturing en uitvoering van complexe, cross channel direct marketing campagnes. Onder andere via internet, e-mail, SMS, MMS, direct mail en callcenters. Oxyma Interim beschikt over een team van ervaren interim professionals op het vlak van direct/database marketing, marketing automation en marketing intelligence. 2organize werkt onder andere voor KPN, Nuon, Adobe, Nederlandse Spoorwegen, Shell, Hoya, Albert Heijn, Reed Business, Ortel en Agis. InBetween werkt onder andere voor Vodafone en Essent. Voor meer informatie: www.2organize.com, www.inbetween.ms, www.oxyma-interim.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser
[email protected]
035-5435494 of 06-50467461


Trefwoorden: 2organize, Direct Marketing, Inbetween, Marketing, Oxyma,

Contact 2organize

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share