2organize stelt Johan Schipper aan als manager Oxyma Interim

2organize stelt Johan Schipper aan als manager Oxyma Interim van 2organize

Door: 2organize  15-09-2008
Trefwoorden: Inbetween, 2organize, Oxyma Interim,

Rotterdam, 15 september 2008 – Oxyma Group, moederbedrijf van 2organize, InBetween Marketing Services en Oxyma Interim, heeft Johan Schipper aangesteld als manager van Oxyma Interim. Oxyma Interim is de nieuwe interim-tak van het bedrijf, waarmee tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar Interim Marketing Professionals. Johan is in deze functie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en begeleiding van de Interim Marketing Professionals en voor het behalen van de groeidoelstellingen. Oxyma Interim bestaat momenteel uit 22 Interim Marketing Professionals, de doelstelling is om dit aantal binnen een jaar te verdubbelen.

Johan heeft ruime ervaring op marketinggebied en in de interim-wereld. De afgelopen periode was hij werkzaam als projectmanager ‘interim dienstverlening’ bij 2organize. Daarvoor was hij ruim negen jaar werkzaam bij Yacht, waar hij verschillende functies bekleedde. De laatste drie jaar bij Yacht was Johan als commercieel manager verantwoordelijk voor de business unit ICT Project Management.

“Het netwerk van 2organize en InBetween en de jarenlange samenwerking met toonaangevende opdrachtgevers zijn een uitstekende basis voor de uitrol van Oxyma Interim”, aldus Johan Schipper. “De doelstelling om synergie te creëren met de andere bedrijven binnen de Oxyma Group spreekt mij erg aan. Met de aanwezige kennis kunnen we de belofte dat onze Interim Marketing Professionals echt van toegevoegde waarde zijn waarmaken. Onze klanten, waaronder KPN, Nuon, XS4ALL, Fortis en Albert Heijn zijn allemaal klinkende namen. Met dergelijke gerenommeerde opdrachtgevers en de collectieve kennis, ben ik er van overtuigd dat Oxyma Interim een begrip wordt op het gebied van direct marketing, marketing automation en marketing intelligence.”

2organize, InBetween en Oxyma Interim hebben, ieder vanuit een eigen specialisatie, een absolute focus op marketing. Binnen de Oxyma Group worden deze werelden samengebracht en is sprake van continue kennisuitwisseling. Voor Interim Marketing Professionals worden uitdagende opdrachten aangenomen en er bestaat voor elk afzonderlijk expertisegebied een opleidingsprogramma. De komende maanden gebruikt het bedrijf om met zoveel mogelijk potentiële Interim Marketing Professionals in contact te komen. Daarnaast is er een sterke focus op de doorontwikkeling van het opleidingsprogramma en de systematiek voor projectbegeleiding en kennisdeling.

----------------------------------------

Noot voor redactie: bijgesloten een hoge resolutie foto van Johan Schipper, manager van Oxyma Interim.

Over Oxyma Interim
Oxyma Interim maakt, net als 2organize en InBetween Marketing Services, deel uit van de Oxyma Group. Oxyma Interim zet Interim Marketing Professionals in op locatie bij opdrachtgevers en helpt bedrijven bij het creëren van klantwaarde door het optimaliseren en uitvoeren van marketing- en sales-processen en bij de integratie daarvan met onderliggende businessprocessen. Oxyma Interim beschikt over een team van ervaren interim professionals op het vlak van direct/database marketing, marketing automation en marketing intelligence. De Interim Marketing Professionals zijn in vaste dienst of maken deel uit van een selecte pool van freelance professionals. In beide gevallen is er sprake van continue kennisuitwisseling tussen meer dan 120 marketing en IT professionals van 2organize en InBetween Marketing Services. Voor meer informatie: www.oxyma-interim.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser
[email protected]
035-5435494 of 06-50467461


Trefwoorden: 2organize, Inbetween, Oxyma Interim,

Contact 2organize

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share