4VOO luxe huidverzorging eindelijk in Nederland

4VOO luxe huidverzorging eindelijk in Nederland van 4voo Mannen Huidverzorging & Cosmetica

Door: 4voo Mannen Huidverzorging & Cosmetica  10-07-2009
Trefwoorden: Herenverzorging, Mannenhuid, Mannenverzorging

ROTTERDAM - 4VOO, de specialist in mannenverzorging, introduceert de nieuwe, revolutionaire Moisturizing Self Tanner voor mannen. Deze zelfbruiner biedt de stijvolle man een efficiënte totaaloplossing; een week lang een natuurlijke, zongebruinde look in combinatie met een intensieve verzorging en hydratatie van de huid. Vanaf vandaag breidt 4VOO Nederland zijn assortiment uit met dit luxueuze product


Distinct Man
Welke man wil er nou niet het hele jaar door energiek en goed uitzien en zijn vermoeide uiterlijk snel en efficiënt oppeppen? Een goed verzorgde, het liefst zongebruinde look is vandaag de dag een lifestyle geworden. 4VOO Moisturizing Self Tanner doet wat andere zelfbruiners niet kunnen beloven; geen risico op oranje schijn en ontkleurde plekken. Ook niet na het scheren, wassen of scrubben. Bijkomend voordeel? Schadelijke UV-stralen krijgen geen vat op de mannenhuid.

Actieve Ingrediënten
De actieve ingrediënten erythrulose en dihydroxyaceton dringen diep door onder de opperhuid en treden in werking. Het effect is onmiddellijk zichtbaar en de teint is gedurende maar liefst een week blijvend. Tegelijkertijd voeden en hydrateren de zijdeproteïnes de huid optimaal. Resultaat? De huid trekt niet zoals dit vaak na gebruik van de zonnebank het geval is.

4VOO Nederland
4VOO, de enige aanbieder van een breed gamma aan exclusieve huid- en gezichtsverzorgingsproducten voor mannen in Nederland, kent de specifieke wensen van de mannenhuid. Voor zijn producten worden enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Wegens het grote succes dat 4VOO in de Belgische cosmeticamarkt heeft weten te boeken, opent medio juli 2009 4VOO Nederland nu officieel zijn deuren in Rotterdam. Meer info op www.4VOO.nl.

Trefwoorden: 4voo, Groothandel Cosmetica, Herenverzorging, Mannen Gezichtsverzorging, Mannencosmetica, Mannenhuid, Mannensalons, Mannenverzorging,

Contact 4voo Mannen Huidverzorging & Cosmetica

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share