A-BIKE: NIEUW OPVOUWBAAR VERVOERSCONCEPT

A-BIKE: NIEUW OPVOUWBAAR VERVOERSCONCEPT van A-bike

Door: A-bike  06-06-2007
Trefwoorden: Vouwfiets, Vouwfietsen, A-bike

De A-bike is in Nederland geïntroduceerd; het kleinste, lichtste en snelst opvouwbare vervoersconcept ter wereld. A-bike is net zo groot als een paraplu, is gemakkelijk te dragen in een tas en je kunt hem kosteloos meenemen in het openbaar vervoer.

Innovatief design

Het ontwerp van A-bike is helemaal afgestemd op korte ritten. Met een gewicht van slechts 5,6 kilo, voorzien van de meest innovatieve technieken en een stoer design, is A-bike hét ideale vervoermiddel voor:
- forensen die met openbaar vervoer reizen
- autobezitters die de A-bike in de kofferbak leggen
- botenbezitters die mobieler willen zijn wanneer ze aan wal gaan

Waarom zou je nog lopen?
Er zijn van die typische momenten waarop je vervoer nodig hebt voor een korte afstand. Duizenden mensen nemen bijvoorbeeld elke dag het openbaar vervoer richting hun werkplek. Zij willen de korte loopafstand naar een bushalte of station snel kunnen overbruggen. Wanneer je de auto in de stad parkeert, maar je afspraak is een paar straten verderop, heb je de neiging dat stukje ‘wel even snel’ te lopen. Als je met een boot aanlegt in een onbekende haven en je wilt vlug een boodschap doen bij de dichtstbijzijnde winkel, ben je toch vaak langer onderweg dan gepland. A-bike is dé oplossing voor dit soort vervoer; lopen is niet meer nodig.


Met A-bike overbrug je de loopafstand tussen bestaand vervoer en de volgende bestemming


Verkrijgbaarheid
A-bike is verkrijgbaar via www.abike-shop.nl en kost €299,-

Trefwoorden: A-bike, Vervoersconcepts, Vervoersoplossing, Vouwfiets, Vouwfietsen,

Contact A-bike

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share