Active Health Assurance

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Folkert Elsingastraat 38 , 3067 NW Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Active Health Assurance

Active Health Assurance is een gespecialiseerde adviesorganisatie gericht op verzekeringsoplossingen voor de zakelijke markt. Wij zoomen in op het risicomanagement van een bedrijf in het kader van de WIA wetgeving. Wij bieden maatwerk en zijn specialist op het gebied van de verzuimverzekering en het eigenrisco-dragerschap. Samen met onze partners zoals gecertificeerde arbodiensten en diverse verzekeraars zijn wij in staat uw organisatie een zo goed mogelijk advies te geven over welke verzekeringsoplossing aansluit op de risicostrategie van uw organisatie. Dit met de nodige praktische als financiële voordelen tot gevolg. Wij analyseren uw verzuimhistorie en uw organisatie die leidt tot een oplossing die past bij het door u gevoerde risicomanagement.

Wij hanteren de leuze: ”Verzekeren is een keuze, schadelast reductie is lucratiever”

Wij werken hecht samen met gecertificeerde arbodienstverleners en daarnaast hebben wij een strategische samenwerking met diverse verzekeraars en volmachten die naast de juiste voorwaarden ook de laagste premies kunnen kan bieden. Juist deze strategische alliantie biedt ons de mogelijkheid om onze klanten naast een arbodienstverlening op maat ook een verzekeringsoplossing te bieden die past bij uw risicomanagement. Via korte lijnen en ingangen brengen wij u als onze partner in contact met diverse partijen en oplossingen.

Onze dienstverlening kan bestaan uit advies, bemiddeling en nazorg. Onder nazorg en service verstaan wij het jaarlijks beheer van het ondergebrachte pakket die via onze advisering en bemiddeling tot stand is gekomen.

Denkt u hierbij aan:
• Controle van automatische aanpassingen door de verzekeraar evenals controle betreffende premie en eigen risico,
• Terugblik op het afgelopen jaar, is dat volgens plan verlopen en heeft u daar vragen over,
• Actualiseren van de bij ons bekende gegevens,
• Wijzigingen die van invloed kunnen zijn op de verzekering.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Active Health Assurance in Folkert Elsingastraat 38, Rotterdam Zuid-Holland 3067 NW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3067 NW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827555]