MERCADO 2007 ÉÉN DAG OPGESCHOVEN

MERCADO 2007 ÉÉN DAG OPGESCHOVEN van Ahoy Rotterdam

Door: Ahoy Rotterdam  09-10-2006
Trefwoorden: Markt, Ambulante Handel, Mercado

De belangstelling voor Mercado 2007 blijkt groot. Veel toeleveranciers aan ambulante ondernemers hebben zich al aangemeld voor standruimte. Daarnaast ontving de organisatie ook aanvragen van bedrijven die graag willen deelnemen maar op zondag een traditionele rustdag hebben en om die reden moesten afhaken. Na uitvoerig overleg met exposanten, brancheorganisatie en in nauwe samenspraak met het aan de beurs gelieerde adviescomité heeft Ahoy’ ervoor gekozen om de beurs op verzoek één dag te verplaatsen. Temeer omdat op dinsdag veel marktondernemers uitsluitend ochtendmarkten hebben en ’s middags alsnog de beurs kunnen bezoeken. Door de datumverschuiving kan Mercado een completer aanbod van producten en diensten presenteren als meer bezoekers van dienst zijn..

Avondopenstelling
Om bezoekers optimaal de gelegenheid te bieden Mercado 2007 te bezoeken zijn de openingstijden verruimd. De beurs is maandag geopend van 11.00 - 21.00 uur en dinsdag van 11.00 - 19.00 uur. Voor de maandagavond wordt een aantrekkelijk programma ontwikkeld.

Mercado 2007
Bezoekers van de beurs Mercado zijn marktkooplieden die deelnemen aan dag-, week- en jaarmarkten en braderieën. Mercado is naast marktplaats voor vraag en aanbod ook een ontmoetingsplek waar ambulante ondernemers kennis opdoen en kunnen bijpraten in een ons kent ons omgeving.

Mercado kent een aantrekkelijk programma waaronder optredens van artiesten, verkiezing van ‘de Gouden Marktstem’, fotowedstrijd ‘zo kijkt de koopman tegen de markt aan’, en themabijeenkomsten over onderwerpen als hygiënecode, automatisering, veiligheid, bedrijfsopvolging, regelgeving en promotie.

Mercado 2007 wordt georganiseerd door Ahoy’ exhibition, congres & event management in samenwerking met de CVAH, de belangenvereniging voor de ambulante handel. Mediapartners van Mercado 2007 zijn de vakmedia De Koopman en Markt en Handel.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Afdeling Communicatie Ahoy’
Noot voor de redactie: Voor meer informatie over Mercado 2007 kunt u contact opnemen met Kees de Jong, Afdeling Communicatie, tel.: 010 – 293 31 35 of e-mail: [email protected]

Trefwoorden: Ambulante Handel, Cvah, Markt, Mercado,