VAKBEURS VOOR AGF SPECIALISTEN AGF DETAIL GOED BEZOCHT

VAKBEURS VOOR AGF SPECIALISTEN AGF DETAIL GOED BEZOCHT van Ahoy Rotterdam

Door: Ahoy Rotterdam  18-09-2006
Trefwoorden: Agf-specialisten

Beste Groenteman
Op de openingsdag van AGF Detail werden de winnaars van de Beste Groenteman van Nederland bekendgemaakt. Winnaar van de gevestigde handel werd Bulters Groentespecialisten uit Haarlem. Onder de ambulante handelaren ging Natasja Kruts uit Leiden er met de eerste prijs vandoor. Eerder dit jaar stemden agf-collega’s en groothandelaren op hun favoriete groenteman van Nederland. Deze stemming leverde drie regiowinnaars op in de categorie Gevestigde handel en drie in de categorie Ambulante handel. De finale vond plaats óp AGF Detail, waar de zes teams diverse opdrachten moesten uitvoeren onder het kritisch oog van een professionele vakjury.

Fresh Rotterdam
AGF specialisten kunnen komend jaar elkaar ontmoeten op Fresh Rotterdam. Dit nieuwe podium voor vers en innovatie is de opvolger van AGF Totaal en vindt plaats van 10 tot en met 12 september 2007 in Ahoy’ Rotterdam. AGF detail staat gepland voor september 2008.
Meer informatie: www.agfdetail.nl en www.freshrotterdam.nl


Rotterdam, 15 september 2006
Noot voor de redactie / niet voor publicatie: voor meer informatie en illustratiemateriaal kunt u contact opnemen met Auke Heins, Communicatie Manager Ahoy’ exhibition, congress & event management, tel.: 010 29 33 145, e-mail: [email protected].  

Trefwoorden: Agf-specialisten