Airvek Airconditioning

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lyonstraat 44 , 3047 AJ Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Airvek Airconditioning

Airvek Airconditioning is gestart in 1979 en heeft zich sindsdien met succes gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van airconditioning- en luchtbehandelingssystemen.

Onze jarenlange ervaring, de toepassing van hoogwaardige materialen en apparatuur, alsmede ons deskundig opgeleid personeel staan borg voor goede adviezen, vakmanschap en een vlekkeloze service. Airvek Airconditioning heeft de kennis van alle voorkomende airconditioningsystemen die voor de meest uiteenlopende situaties toepasbaar zijn; van slaapkamer tot kantorencomplex. Dit betekent ook dat voor projecten waarbij maatwerk gewenst is, wij de benodigde apparatuur in eigen beheer fabriceren.

Naast het wereldmerk Panasonic, kan naar wens elk ander fabrikaat door ons worden geïnstalleerd. Alles in één hand, van ontwerp tot onderhoud en service; dat is wel zo vertrouwd. Een team gespecialiseerde technische adviseurs staan klaar om u ter plaatse te adviseren over de installatie, die voor u het best en meest rendabel is. Op verzoek kunnen wij een lease-overeenkomst voor u verzorgen.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Air Conditioning

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Airvek Airconditioning in Lyonstraat 44, Rotterdam Zuid-Holland 3047 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3047 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3755353]