AllergiePlatform.nl voorziet in een behoefte

Door: Allergieplatform.nl  18-05-2009
Trefwoorden: Producten, Nieuws, Informatie

Het AllergiePlatform.nl is een verzamelplaats voor zowel particulieren als zorgmedewerkers. Wetenschappelijk onderbouwde informatie over de vele vormen van allergie, het laatste nieuws, contact met gespecialiseerde diëtisten, recepten, webshop, beurs en een forum komen er samen. Een half jaar na lancering ziet oprichtster Marloes Collins dat de website heel goed bezocht wordt.

‘Het doel van de website is dat de bezoekers direct de informatie vinden die ze zoeken of dat ze weten waar ze terecht kunnen. Lekker leven met een allergie is heel goed mogelijk, je moet het alleen even weten!’, aldus Collins.
‘We zitten nu midden in het hooikoorts seizoen. Natuurlijk kan je een extra pakje zakdoekjes meenemen als je naar buiten gaat, maar met al die pollen in de lucht is het best lastig te genieten. Het is echter helemaal niet nodig om te snotteren en met dikke ogen rond te lopen. Er zijn diverse medicijnen en therapieën beschikbaar die bewezen hebben dat ze effectief de strijd aangaan met die kwaaltjes’.

Op www.allergieplatform.nl is alle informatie verzameld, niet alleen over hooikoorts, maar ook mensen met een voedsel allergie, contact allergie en eczeem kunnen er terecht voor raad en daad.

Trefwoorden: Allergie, Forum, Informatie, Nieuws, Platform, Producten, Recepten