E-distributie de manier voor de verkoop van beltegoed!

Door: Alphacomm Group  15-02-2006
Trefwoorden: Telecommunicatie, Mobiele Telefonie, Beltegoed

Ook Telecomsite.nl gaat hiermee van start.

Rotterdam, 15 februari 2006 - Aankopen via internet worden steeds meer populair. De aanschaf van boeken, boodschappen, telefonie en andere consumentenartikelen vindt steeds meer via webwinkels plaats. Redenen hiervoor zijn gemak en minder tijd om naar de winkel te gaan. Telecomsite.nl speelt hierop in door naast de verkoop van mobiele abonnementen nu ook beltegoedkaarten te verkopen.

De door Alphacomm Prepaid Services ontwikkelde applicatie is al enkele jaren actief op andere grote websites en dit blijkt een enorm succes te zijn. Dit is mede te onderschrijven aan het feit dat het consumentenvertrouwen van Nederlanders de afgelopen tijd enorm is toegenomen, wat betreft het doen van aankopen via internet.
Klanten reageren positief op de online points of sale, mede doordat zij nooit meer zonder beltegoed hoeven te zitten, want de webwinkels zijn 24 uur per dag beschikbaar en de codes worden direct uitgeleverd. Om hierop in te spelen start Telecomsite.nl ook met de verkoop van prepaid codes. “Door nu ook beltegoed te verkopen, kunnen wij de consument een volledig pakket aan producten op telecomgebied aanbieden”, zo verteld Roy de Feber, eigenaar van http://www.Telecomsite.nl . “Nederland heeft in totaal meer dan 7 miljoen prepaid bellers, welke maandelijks een beltegoedkaart kopen, dus zeker een mooie markt om je als webwinkel op te richten”.

Trefwoorden: Beltegoed, Mobiele Telefonie, Prepaid Services, Telecommunicatie

Contact Alphacomm Group

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share