Auris Taalfontein

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kraaijeveldstraat 2 , 3078 PE Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Auris Taalfontein

Auris helpt mensen met communiceren. Of het nu gaat om gehoorproblemen, om spraak- en/of taal problemen of een vorm van autisme.

Auris helpt door onderzoek te doen en begeleiding of zorg te geven. Ook biedt Auris passend of speciaal onderwijs. Door goed te luisteren naar de wensen en vragen van de klant en die te combineren met onze kennis en ervaring, bieden wij een passend aanbod. Mocht het nodig zijn dan doen we dit in samenwerking met andere organisaties.

Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal.

Onze missie krijgt gezicht in de dagelijkse praktijk. Auris biedt diensten en producten aan in het Nederlandstalig gebied.
De kernactiviteiten zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. We doen dat zelf, samen met anderen, of weten de weg naar andere aanbieders.
Wij starten vanuit de vraag van de cliënt en gaan in dialoog op zoek naar antwoorden. Auris streeft naar optimale participatie van de cliënt in de maatschappij. Dat betekent niet alleen ondersteuning bij leren en onderwijs, maar ook bij de voorbereiding op leven en werken in de maatschappij.
Het doel is dat zij zo veel mogelijk zelfstandig hun leven leiden en deelnemen aan de maatschappij.

Kernwaarden van Auris.

Cliënt centraal .
De dialoog met de cliënt over zijn ontwikkelingsmogelijkheden binnen zijn omgeving vormt het uitgangspunt van de ondersteuning die hij ontvangt.

Intern & extern verbinden.
Auris gebruikt de kracht van verbinden, deelt kennis en kunde, creëert duurzame relaties met iedereen die in relatie staat tot onze missie.

Rekenschap & resultaat.
Wij streven naar hoge kwaliteit en opbrengst, de cliënt kent doel en plan en Auris verantwoordt zich daarvoor, meet de resultaten, weegt ze en verbetert waar nodig.

Gehoorproblemen bij jonge kinderen worden steeds eerder ontdekt. Auris werkt nauw samen met het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, om deze kinderen optimaal te kunnen helpen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Auris-Taalfontein/405577979486425
Twitter: https://twitter.com/aurisgroep

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Auris Taalfontein in Kraaijeveldstraat 2, Rotterdam Zuid-Holland 3078 PE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dyslexie diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Dyslexie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3078 PE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824233]