Backshop Computer en Gezondheid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vareseweg 43 , 3047 AT Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Backshop Computer en Gezondheid

Backshop Healthy Computing BV is sedert 1995 adviserend distributeur van ergonomische hardware producten, ergonomische meubelen en accessoires. De kennis die wij hebben op het gebied van computergerelateerde klachten zoals RSI/KANS is opgebouwd door onze samenwerking met Ergonomen, Arbo professionals, Paramedici, bewegingstechnologen, gedragswetenschappers en producenten van hardware en ergonomische hulpmiddelen. Backshop heeft de Benelux als primair werkgebied, maar is ook over de landsgrenzen actief in Scandinavië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Griekenland en de Verenigde Staten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Computer Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Backshop Computer en Gezondheid in Vareseweg 43, Rotterdam Zuid-Holland 3047 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3047 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814953]