Beenakker en Diepstraten Fysio- en Manueletherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdweg 174 , 3067 GJ Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Beenakker en Diepstraten Fysio- en Manueletherapie

Beenakker en Diepstraten Fysio- en Manueletherapie

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN MET KLACHTEN VAN HET HOUDINGS- EN BEWEGINGSAPPARAAT.
Wij hebben bovendien ervaring met het behandelen van topsporters (onder andere bij het ABN AMRO tennistoernooi), amateursporters, artiesten (MOJO concerts).
Onze praktijk werkt samen met een groot aantal medisch specialisten, orthopeden, osteopaten, personal trainers en podotherapeuten.

Wij, Wilmar Beenakker (in 1996 gestart met de praktijk) en Roy Diepstraten, zijn twee jeugdvrienden die sinds 2009 hun krachten hebben gebundeld in Beenakker en Diepstraten Fsyio- en Manueeltherapie aan de Hoofdweg 174 in Rotterdam. Hier vormen wij met huisartsenpraktijk Beenakker & Van Soerland een centrum waarin meerdere disciplines werkzaam zijn.

Sinds 2009 zijn wij een opleidingsinstituut voor fysiotherapeuten (opleiding Thim van der Laan)

U kunt bij onze praktijk terecht voor algemene fysiotherapie en manuele therapie, hierbij kunt u dan denken aan klachten aan het bewegingsapparaat zoals bijvoorbeeld:
rugklachten, heup-, knie- en enkelklachten, schouder-, nek-, pols en handklachten.

Wij behandelen onze patiënten volgens de laatste inzichten binnen de fysio- en manueeltherapie en zijn specialist in beweging, BIG-geregistreerd en voldoen aan alle bij-en nascholingseisen.
In onze praktijk kunt u onder andere terecht voor Dry Needling, medical taping, FDM therapie en sportrevalidatietherapie. Met alle zorgverzekeraars hebben wij voor 2013 een contract.
Wij behandelen volgens afspraak en streven naar geen of een zeer korte wachtlijst.

VISIE
Fysiotherapie is een vak dat al jaren volop in beweging en ontwikkeling is. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze behandelmethodieken zijn dan ook gebaseerd op de recente wetenschappelijke onderzoeksresultaten. Dit, in combinatie met onze jarenlange praktijkervaring, maakt dat onze behandelingen persoonsgericht zijn en afgestemd zijn op de individuele hulpvraag.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Beenakker en Diepstraten Fysio- en Manueletherapie in Hoofdweg 174, Rotterdam Zuid-Holland 3067 GJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3067 GJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826255]