Belasting & Douane Museum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parklaan 14 16 , 3016 BB Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Belasting & Douane Museum

Over het museum
Ontdek de waarde van Nederland

Niemand vindt het betalen van belasting leuk. Toch doen we het allemaal. We geven verhoudingsgewijs meer dan de helft van ons inkomen uit aan belastingen; van een snoepje tot aan de erfbelasting. Maar hoe werkt het belastingstelsel eigenlijk? We gaan er vanuit dat betalen van belasting noodzakelijk is, en vertrouwen erop dat het op een rechtvaardige wijze wordt geïnd en uitgegeven. Dit is ook het uitgangspunt van de vaste presentatie van het museum; ‘rechtvaardigheid en vertrouwen.‘
We nemen u als belastingbetaler mee langs een aantal thema’s dat antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. Waarom betaal ik belasting? Wat gebeurt er als ik geen belasting betaal? Waar gaat mijn geld heen? En waarom staat Bono met U2 in het museum?

Maak een reis door de Nederlandse belastinggeschiedenis waar gebruiksvoorwerpen, kunstvoorwerpen, zowel oud als modern, mooi en lelijk de leidraad zijn. Beleef het Tiende Penning Theater of droom even weg onder het Toverplafond of draai zelf aan de knoppen van onze economie.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/www.bdmuseum.nl

Categorieën: Museums

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Belasting & Douane Museum in Parklaan 14 16, Rotterdam Zuid-Holland 3016 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderwijs diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Onderwijs per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3016 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739662]