Met verse en gekoelde bezorging verovert BestelVers.nl heel Nederland

Door: BestelVers BV  03-06-2011
Trefwoorden: Groenten En Fruit, Verse Producten, Online vers supermarkt

 

De online vers-supermarkt BestelVers.nl slaat haar vleugels uit. Met het uitbreiden van haar eigen gekoelde transport naar een landelijke dekking is het vervoer van de boodschappen nu volledig in eigen handen. Heel Nederland - met uitzondering van de Wadden – kan de versproducten nu bestellen én onder de beste omstandigheden laten bezorgen. Vandaag besteld, morgen in huis. Van Delfzijl tot Kerkrade en Oldenzaal tot Hillegom. Van eenpersoons- tot veelpersoonshuishoudens. Makkelijk, snel en supervers. 

Van Asperges tot Zeekraal
Al jaren geleden vond aspergeteler en groente- en fruitspecialist Corné Ooms dat versproducten sneller, verser en duurzamer bij de consument moesten komen. Met respect voor het product, de teler en het milieu. Zo ontstond in 2006 de basis voor BestelVers.nl. Een online verswinkel die Corné Ooms samen met partners Menno Bom en René Westening opzette. Bij participatiemaatschappij Agro & Co vonden ze steun voor hun ideeën en de eerste webshop werd uitgerold. Nog steeds staan deze drie pioniers midden in hun webwinkel.

Ambitieus tot in de puntjes
BestelVers.nl onderscheidt zich met kwaliteit. Allereerst van de producten. Zo snel mogelijk vanaf de teler/producent naar de consument zodat die kan genieten van écht verse topproducten. Vandaag bestellen voor 14.00 uur is morgen in huis. De orderverwerking vindt onder de beste omstandigheden plaats conform gecertificeerde bedrijfsprocessen. Het gekoelde transport naar de klant blijft die kwaliteit waarborgen tot aan de voordeur. Het onderste uit de kan voor een perfecte levering.

Samen verder groeien
Inmiddels maakt BestelVers.nl deel uit van Kruidenier Foodservices. Een van Nederlands grootste versleveranciers in de foodservice markt, dat al sinds oprichting in 1978 zeer bewust en maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dat blijkt wel uit de vorig jaar ontvangen Lean en Green Award (logistieke onderscheiding in MVO). De samenwerking met Kruidenier biedt groei op het gebied van duurzaamheid, assortiment en dienstverlening. Het grote netwerk van telers en producenten die eerlijk en verantwoord produceren heeft er onder andere voor gezorgd dat naast groenten en fruit nu ook verse sappen, zuivel, brood en vleeswaren online staan en binnenkort vis en vlees. De groei zit er goed in. En dat blijft nog wel even zo.

Trefwoorden: Groenten En Fruit, Online vers supermarkt, Online verswinkel, Verse Producten,