BudgetBoekers, De Boekhouder van Boekhouders

Door: Budgetboekers  23-08-2006
Trefwoorden: Boekhouding, Accountancy, Accountant

Accountants- en administratiekantoren in Nederland wordt de mogelijkheid geboden om tegen zeer lage tarieven arbeidsintensieve werkzaamheden, zoals de verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften, aan BudgetBoekers (www.budgetboekers.nl) uit te besteden. Het accountants- en administratiekantoor blijft het aanspreekpunt voor haar klanten, voert advieswerkzaamheden uit, doet belastingaangiften en stelt de jaarrekening op. BudgetBoekers verwerkt de boekingsdocumenten in haar boekhoudcentrum in Zuid-Afrika. Door extra controles van boekhouders in Nederland kan de kwaliteit van de verwerking worden gegarandeerd.

Door verwerking van arbeidsintensieve boekhoudwerkzaamheden in het buitenland kan BudgetBoekers 50% goedkoper zijn dan het branchegemiddelde. Verder is de nieuwe dienst interessant voor kantoren die zich meer willen toeleggen op advieswerkzaamheden en/of regelmatig te maken hebben met capaciteitsproblemen. Ten slotte is een bijkomstig voordeel dat de gescande boekingsdocumenten tot een online doorzoekbaar archief leiden. De originele documenten kunnen bij de klant blijven, terwijl het kantoor altijd toegang heeft tot dit digitale archief.

De eerste testen hebben positieve resultaten opgeleverd. Ook de komende 2 maanden zullen nog uitvoerige testen worden uitgevoerd om de administratieve werkprocessen te optimaliseren. De bedoeling is om per oktober van start te gaan als verwerkingskantoor voor andere kantoren.

Voor meer informatie omtrent dit persbericht verzoek ik u telefonisch contact op te nemen met de heer W. Hendriks (06 28 43 07 50) of de heer T. Paymans (06 430 578 11).

BudgetBoekers B.V. io
E-mail: [email protected]
Website: www.budgetboekers.nl

/////////////////////////

Trefwoorden: Accountancy, Accountant, Adminstratie, Backoffice, Boekhouden, Boekhouding, Bpo, Budgetboekers, Goedkoop Boekhouden, Goedkope Boekhouding, Offshore, Offshore Accountancy, Offshore Boekhouden, Offshoring, Zuid-afrika,