BudgetBoekers voltooit online administratiefabriek

Door: Budgetboekers  18-12-2007
Trefwoorden: Offshore Outsourcing, Accountancy Bpo, Accounting Bpo,

De online administratiefabriek kan door kantoren worden ingezet om de facturen, bankafschriften en andere boekingsdocumenten van hun cliënten te verwerken. Na het aanbieden van de boekingsdocumenten zijn deze online doorzoekbaar op boekstuk kenmerken, zoals het factuurnummer, de leveranciersnaam en factuurbedragen. Ook kan via het platform de status van verwerking van boekingsdocumenten worden gevolgd. Dit platform wordt aangeboden tegen een vast bedrag per boekstuk.

De administratiefabriek is op eenvoudige wijze te koppelen aan ieder willekeurig boekhoudprogramma. Kantoren die van de fabriek gebruiken willen maken, hoeven hierdoor geen wijziging in het administratieve proces tot stand te brengen. De administratiefabriek wordt in de huisstijl van het kantoor aangeboden.

De oplossing van BudgetBoekers is interessant voor kantoren die te maken hebben met personele onderbezetting en op zoek zijn naar flexibiliteit in de administratieve verwerking.

Voor meer informatie omtrent dit persbericht verzoek ik u telefonisch contact op te nemen met de heer T. Paymans (06 430 578 11).

BudgetBoekers B.V.
E-mail: [email protected]
Website: www.budgetboekers.nl

/////////////////////////

Trefwoorden: Accountancy Bpo, Accounting Bpo, Accountingplaza, Administratiefabriek, Budgetboekers, Offshore Outsourcing,