Lagelonen landen tarieven via internet inzichtelijk

Door: Budgetboekers  24-10-2006
Trefwoorden: Boekhouding, Administratie, Goedkoop

Wat grote ondernemingen al jaren doen is voor kleinere Nederlandse ondernemingen tot voor kort nog niet haalbaar gebleken: Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden tegen lage kosten in het buitenland. BudgetBoekers brengt de voordelen van lagelonenlanden binnen het bereik van ieder MKB- bedrijf.

Het MKB wordt de mogelijkheid geboden om tegen zeer lage tarieven arbeidsintensieve werkzaamheden, zoals de verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften, aan BudgetBoekers uit te besteden. De boekingsdocumenten worden verwerkt in het boekhoudcentrum in Zuid-Afrika. Door extra controles van boekhouders in Nederland kan de kwaliteit van de verwerking worden gegarandeerd. Het huidige accountantskantoor blijft de financieel adviseur en voert de jaarwerkzaamheden uit.

Door verwerking van arbeidsintensieve boekhoudwerkzaamheden in het buitenland kan BudgetBoekers 50% goedkoper zijn dan het gemiddelde boekhoudkantoor in Nederland. Verder is de nieuwe dienst interessant omdat er gewerkt wordt tegen vaste tarieven. Ten slotte is een bijkomstig voordeel dat de gescande boekingsdocumenten tot een online doorzoekbaar archief leiden. Hierdoor hoeft de MKB-ondernemer zijn originele boekingsdocumenten niet meer te bewaren.

Voor meer informatie omtrent dit persbericht verzoek ik u telefonisch contact op te nemen met de heer T. Paymans (06 430 578 11) of W. Hendriks (06 28 43 07 50).

BudgetBoekers B.V.
E-mail: [email protected]
Website: www.budgetboekers.nl

/////////////////////////

Trefwoorden: Administratie, Boekhouden, Boekhouding, Goedkoop, Goedkoper, Kosten, Offshoring, Online Berekenen, Outsourcing, Tarief, Tarieven, Uitbesteden, Zuid-afrika