Tarieven MKB boekhouding vanuit lagelonenland online

Door: Budgetboekers  24-10-2006
Trefwoorden: Boekhouding, Administratie, Goedkoop

Op de website van BudgetBoekers (www.budgetboekers.nl) kunnen Nederlandse administratie- en accountantskantoren hun tarief per boekingsdocument berekenen in het geval ze BudgetBoekers als interne verwerkingsafdeling inschakelen. Het basistarief van BudgetBoekers wordt online vergeleken met het tarief van enkele kantoren zoals Deloitte, Arenthals Grant Thornton en BDO. Deze vergelijking is gebaseerd op recente offertes van de betreffende kantoren.

Door verwerking van arbeidsintensieve boekhoudwerkzaamheden in het buitenland kan BudgetBoekers 50% goedkoper zijn dan het branchegemiddelde. Verder is de nieuwe dienst interessant voor kantoren die zich meer willen toeleggen op advieswerkzaamheden en/of regelmatig te maken hebben met capaciteitsproblemen. Ten slotte is een bijkomstig voordeel dat de gescande boekingsdocumenten tot een online doorzoekbaar archief leiden. De originele documenten kunnen bij de klant blijven, terwijl het kantoor altijd toegang heeft tot dit digitale archief.


Voor meer informatie omtrent dit persbericht verzoek ik u telefonisch contact op te nemen met de heer W. Hendriks (06 28 43 07 50) of de heer T. Paymans (06 430 578 11).

BudgetBoekers B.V.
E-mail: [email protected]
Website: www.budgetboekers.nl

/////////////////////////

Trefwoorden: Administratie, Boekhouden, Boekhouding, Goedkoop, Goedkoper, Kosten, Offshoring, Online Berekenen, Outsourcing, Tarief, Tarieven, Uitbesteden, Zuid-afrika