Serviceflat Résidence Essenburgh in Rotterdam Kralingen kiest voor de comfort en zorgdiensten van Re

Serviceflat Résidence Essenburgh in Rotterdam Kralingen kiest voor de comfort en zorgdiensten van Re van Bureau Rotterdam

Door: Bureau Rotterdam  21-11-2007
Trefwoorden: Senioren, Serviceflats, Comfortdiensten

Serviceflat Résidence Essenburgh in Rotterdam Kralingen kiest voor de comfort en zorgdiensten van Residence Belvedere.

Op woensdag 26 september jl. heeft de Vereniging Van Eigenaren met grote meerderheid gekozen voor de komst van de hooggekwalificeerde woonzorg diensten van Residence Belvedere.

Résidence Essenburgh, gelegen in het hart van het fraaie Rotterdamse Kralingen opende begin jaren tachtig haar poorten als serviceflat. Door veranderende marktomstandigheden was er de laatste jaren sprake van een toenemende leegstand. In haar zoektocht naar adequate en kwalitatief goede oplossingen kwam men in contact met Residence Belvedere.
Residence Belvedere is de leverancier van comfort, zekerheid en zorgdiensten. Geheel toegespitst op de wensen van de bewoner. Met permanente beschikbaarheid van verzorgend personeel en gastvrouwen die overdag aanwezig zijn om de bewoners een comfortabel en warm gevoel te geven.

Saskia Otten van Residence Belvedere zegt: “De keuze die de VVE van Résidence Essenburgh heeft gemaakt voor onze producten en diensten doen ons beseffen dat we de juiste snaar geraakt hebben en stemt ons zeer positief. We zijn er dan ook van overtuigd dat we van Résidence Essenburgh weer een prachtige woonomgeving kunnen maken waar het goed en aangenaam vertoeven is”.

De bevolkingsgroepen, in de leeftijd boven de 65 jaar, gaan in Nederland de komende decennia sterk in omvang toenemen. Naoorlogse babyboomers gaan na een arbeidzaam en productief bestaan met pensioen. Ze gaan genieten van een onbezorgde én, voor zover mogelijk, goed verzorgde oude dag.

De komende jaren is er sprake van een heuse ‘grijze golf’ van senioren die de aangename kanten van het leven weten te waarderen. Residence Belvedere geeft met haar woonzorg diensten invulling aan deze behoeften.

Fred Nederlof, voorzitter van de VVE van Résidence Essenburgh en zoon van een bewoonster zegt: “Ik ben ontzettend blij dat we een langdurige samenwerking aangaan met Belvedere. Het was een intensief en ingewikkeld traject. We hebben hier te maken met bewoners die individuele wensen hebben maar ook met een nog steeds toenemende leegstand. Dit proces van leegstand moest hoe dan ook een halt worden toegeroepen. Door de komst van Residence Belvedere met haar comfort en zorgdiensten zal ons Essenburgh zeker en spoedig weer in haar vertrouwde glorie en uitstraling worden teruggebracht.”

Over enkele weken zal de contractondertekening met de nodige feestelijkheden in Résidence Essenburgh gepaard gaan.

Trefwoorden: Comfortdiensten, Senioren, Seniorenzorg, Serviceflats, Woonzorghotel, Woonzorgmarkt, Zorgdiensten,