Yourtech uit Amersfoort neemt CT 500 Lijmactiviteiten over van Container Technics uit Drachten.

Door: Bureau Rotterdam  21-11-2007
Trefwoorden: Onderhoud, Onderhoudscontracten, Bundelmachines

Yourtech uit Amersfoort neemt CT 500 Lijmactiviteiten over van Container Technics uit Drachten.

Het Amersfoortse Yourtech breidt haar activiteiten in de Golfkarton industrie uit met de overname van de CT 500 lijmactiviteiten van Container Technics.
De directie van Yourtech ziet deze acquisitie als een belangrijke strategische aanvulling op haar toch al omvangrijke diensten en producten aanbod.

Yourtech staat bekend als dé specialist in het structureel verbeteren en optimaliseren van productieprocessen. Zowel op technisch- als op bedrijfskundig niveau adviseert en ondersteunt Yourtech bedrijven over de hele wereld. Met de overname van Container technics heeft Yourtech zich ook een belangrijke plaats verworven in de Golfkarton Industrie. Onderhoudscontracten, de levering van onderdelen, het verlenen van service evenals training en ondersteuning past goed in het dagelijkse assortiment van Yourtech.

Eric Willemse, directeur van Yourtech zegt: “Yourtech profileert zich steeds meer als gespecialiseerde leverancier voor de golfkartonproductie apparatuur. Hierbij wordt de gehele West Europese markt bediend vanuit Amersfoort. De kans om de lijmactiviteiten van Container Technics uit Drachten over te nemen geeft Yourtech de mogelijkheid direct een grotere groep golfkartonbedrijven te bereiken. Deze bedrijven kunnen we nu ook naast de gebruikelijke lijmapparatuur aanvullende kennis, kunde en mogelijkheden van Yourtech aanbieden. Recentelijk betrokken wij aan de Binnenbaan nummer 10 in Wolvega een nieuwe locatie. Hier zijn alle lijmactiviteiten, het magazijn en de werkplaats en de administratie ondergebracht. Op deze manier kunnen we al onze clienten optimaal bedienen.”


Sinds jaar en dag is Yourtech een sterke onderhoudspartner voor bedrijven als Campina, Vrumona en Schuitema. Vanuit de vestiging Amersfoort worden deze naar volle tevredenheid bediend. De recente uitbreiding naar Noord Nederland stond al langer op de wensenlijst van Yourtech. Ingegeven door de dichtslibbende infrastructuur en moeizame beschikbaarheid van voldoende en ervaren personeel in het midden en westen van Nederland was men op zoek naar een bruggehoofd in het Noorden. De nieuwe en goed bereikbare vestiging in Wolvega ligt in het hart van het nieuwe doelgebied. In korte tijd heeft Yourtech in Wolvega al drie nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Ook nieuwe opdrachtgevers vonden gemakkelijk hun weg naar Wolvega waaronder Axxion uit Zwolle en McCain uit Lelystad.

Met de overname van de lijmactiviteiten van Container Technics is Yourtech in staat een breed totaalpakket aan kennis, service en onderhoud te leveren voor productiemachines, aan- en afvoermachines en voor lijmapparatuur en bundelmachines voor de golfkarton industrie.

Trefwoorden: Bundelmachines, Ct500, Lijmsystemen, Onderhoud, Onderhoudscontracten, Productietechniek, Yourtech,