Burg Consultancy BV J F van der

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bierstraat 207 , 3011 XA Rotterdam, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Burg Consultancy BV J F van der

J.F. van der Burg Consultancy B.V. houdt zich bezig met interim-management, organisatie-advies en management-coaching.

Interim-opdrachten worden veelal uitgevoerd bij woningcorporaties, gemeenten, in de gezondheidszorg maar bijv. ook in het MKB en andere type organisaties. De focus ligt op organisatie-ontwikkeling. Opgaven zijn bijvoorbeeld van een product naar een klantgerichte organisatie, het implementeren van een strategische heroriëntatie, een cultuurverandering of het implementeren van een fusie. Ook bestaat er ervaring met crisismanagement wanneer bijv. een manager met burn-out klachten is uitgevallen of wanneer stevige ingrepen noodzakelijk zijn.

Management-coaching is een activiteit die steeds meer aandacht vraagt. Op individueel niveau kan gewerkt worden aan vragen op het vlak van bijvoorbeeld persoonlijke effectiviteit. De achtergronden van waaruit daarbij gewerkt worden zijn systemisch werken, NLP en TA.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Burg Consultancy BV J F van der in Bierstraat 207, Rotterdam Zuid-Holland 3011 XA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3011 XA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822358]