E-mailer

E-mailer van Buro Zero cross media

Door: Buro Zero cross media  06-07-2011
Trefwoorden: Online Media, Grafisch Ontwerp, Zoekmachine Optimalisatie

e-Mailer is de digitale nieuwsbriefmodule van Buro Zero. Met e-Mailer kan je zelf snel en eenvoudig aan de slag met professionele e-mail marketing. E-Mailer is betaalbaar, gebruiksvriendelijk en heeft alle mogelijk denkbare functies om meer rendement uit je online marketing te halen.

Het ontwerp van de nieuwsbrief wordt op maat gemaakt waardoor deze de uitstraling krijgt die de klant wenst en voldoet aan de huisstijl van de onderneming. De online inschrijvingen worden automatisch via de website in de desbetreffende e-Mailer database opgeslagen. Middels een gebruikersnaam en wachtwoord logt de klant zelf in, om nieuwsbrieven aan te maken, aan te passen en te verzenden.

Meten is weten met de statistieken & rapportages van e-Mailer. Je kunt zelf volgen door wie en wanneer de nieuwsbrief is geopend. Ook kun je volgen wie op welke link naar een desbetreffende pagina of PSD bestand op je website heeft geklikt. Al met al belangrijke informatie die automatisch worden samengesteld in overzichtelijke grafieken.

Trefwoorden: Content Management, Grafisch Ontwerp, Internet Design, Online Marketing, Online Media, Website Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie

Contact Buro Zero cross media

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Buro Zero cross media

Ringr van Buro Zero cross media thumbnail
06-07-2011

Ringr

eenvoudig snel contact klantvriendelijk gebruiksvriendelijk