Ringr

Ringr van Buro Zero cross media

Door: Buro Zero cross media  06-07-2011
Trefwoorden: Online Media, Website Optimalisatie, Online Marketing

Dat de wereld van de telefonie grote veranderingen ondergaat is een feit. Mobiel bellen, Skypen, IP telefonie het is aan de orde van de dag. Ieder persoon, bedrijf of organisatie is tegenwoordig telefonisch bereikbaar. Je toets een telefoonnummer in je krijgt de persoon aan de lijn die je wenst te spreken.

Begin 2011 is er een nieuwe manier van bellen. Ringr. Met het huidige (mobiele) internet surft men snel en gemakkelijk naar de website van een bedrijf waar men met 1 simpele klik contact legt met de gewenste afdeling binnen een organisatie. Het intoetsen van lange telefoonnummers is hiermee verledentijd. Via beveiligde lijnen wordt via de computer contact gelegd met het des betreffende bedrijf. Snel, simpel en eenvoudig. Het enige wat nodig is, is een microfoon en speakers, wat tegenwoordig standaard in elke computer is geintergreerd. Buro Zero introduceert samen met onze partner Onecentral deze dienst, voor bedrijven als NewYork Pizza, Trends Telematica en Moller autoschade gaan we Ringr implementern.

Installatie is gemakkelijk en snel. Buro Zero implementeerd de module op de website en via een cms zijn telefoonnummers te koppelen, voicemails aan te passen en doorschakelingen intern te regelen. Direct contact via uw website regel je met Ringr!

Trefwoorden: Content Management, Online Marketing, Online Media, Website Optimalisatie

Contact Buro Zero cross media

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Buro Zero cross media

E-mailer van Buro Zero cross media thumbnail
06-07-2011

E-mailer

Onbeperkt e-Mails versturen Zelf tekst en beeld aanpassen Uitschrijflink Ingebouwde spamcheck Inplannen van verzenden HTML of tekstmail Testmailing verzenden Voldoet aan de SPAM-wetgeving