Maak kennis met capoeira!

Door: Capoeiravereniging Camaleão - Abada Capoeira  13-02-2009

Waarschijnlijk heb je ze wel eens op straat of op evenementen zien spelen, capoeiristas. Gekleed in traditionele witte uniformen met een gekleurd koord, combineren ze in hun spel dans, vechttechniek en acrobatische bewegingen tot een kunstig geheel. Om ritme en energie aan het spel te geven, staat om de spelers heen een grote groep te zingen en te klappen in een roda. Capoeira is oorspronkelijk afkomstig uit Brazilië maar inmiddels wordt de sport wereldwijd beoefend.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan naar onze kennismakingscursus om op een leuke manier kennis te maken met capoeira. Er zijn cursussen voor kinderen en volwassenen. Beiden cursussen starten op 7 en 8 januari 2009. Voor meer informatie over de locatie en tijdstippen, bezoek onze website:

http://www.abadacapoeira.nl/


Als je nog vragen hebt over de kennismakingscursussen dan kun je contact opnemen met Romana Thijm (0618664939) of een e-mail sturen naar [email protected]

Capoeiravereniging Camaleão is onderdeel van de internationale organisatie ABADA Capoeira, die in 1988 door Mestre Camisa in Rio de Janeiro is opgericht. Onze trainers Ponteira en Neguinho volgen de leer van ABADA en hebben als capoeiristas al meer dan 10 jaar ervaring. Naast trainingen organiseert onze vereniging ook verschillende activiteiten, zoals demonstraties voor het publiek en deelname aan workshops bij andere capoeira groepen in Europa.


Contact Capoeiravereniging Camaleão - Abada Capoeira

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share