Cees van Zwieten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Theodora Jacobalaan 38 , 3043 PS Rotterdam, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Cees van Zwieten

Zoek je pianoles met nadruk op klassiek in de ruimste zin, dan zit je hier goed. In de lespraktijk is naast klassieke pianomuziek ook ruimte voor andere stijlen, zoals pop, blues, new age, etc. Het lesprogramma wordt op maat naar mogelijkheden en smaak van de leerling opgesteld. In de les is aandacht voor notenlezen (waar nodig), voor techniek (altijd nodig), voor voordracht (altijd leuk), voor improvisatie en voor samenspel (het mooist). Je krijgt les op een mooie vleugel en van een leraar met veel ervaring in het uitvoeren van muziek en lesgeven op zeer verschillende niveau’s.

Cees van Zwieten geeft sinds 1985 les aan de "VAK-centrum voor de kunsten“ in Delft; dit instituut bruist van aktiviteiten en ontwikkelingen op het gebied van lesgeven. De leerlingen zijn er van alle leeftijden, maar in meerderheid kinderen.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rotterdam Zuid-Holland

Is Cees van Zwieten in Theodora Jacobalaan 38, Rotterdam Zuid-Holland 3043 PS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Piano diensten in Rotterdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Piano per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rotterdam Zuid-Holland, 3043 PS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817758]