Basiscursus Dreamweaver nu ook in Den Bosch

Door: Cls Computertrainingen  19-09-2008
Trefwoorden: Training, Cursus, Adobe

Naast de bestaande vierdaagse basiscursus Dreamweaver in Waardenburg heeft CLS Computertrainingen nu ook een tweedaagse Basiscursus Dreamweaver. Deze training wordt niet in Waardenburg, maar in Den Bosch gegeven.

Dreamweaver is een toonaangevend programma voor het ontwerpen en ontwikkelen van een professionele, interactieve en dynamische website. Het krachtige programma Dreamweaver dat onder de vlag van Adobe valt, biedt alle tools voor het ontwerpen van webpagina’s en het beheren van grote websites.

In deze tweedaagse basiscursus Dreamweaver leert u stap voor stap hoe een website binnen Dreamweaver CS3 wordt ontwikkeld. U leert pagina’s opmaken met lijsten, afbeeldingen en tabellen en hoe een site op een logische manier wordt opgebouwd. Ook de meer complexe toepassingen, zoals layers en gedragingen, en nieuwe functies, zoals de betere integratie met XML, Ajax en CSS, komen uitgebreid aan bod.

Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs en op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig heeft. 

Voor meer informatie over de inhoud, de data waarop de cursus wordt gegeven en alle andere informatie kunt u onze website www.cls-trainingen.nl bezoeken. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via info@cls-trainingen.nl of telefonisch via 0162 - 424 150.

Trefwoorden: Adobe, Basiscursus, Cursus, Training