Cursus E-mail beheren in Outlook

Door: Cls Computertrainingen  17-08-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, E-mail

Het versturen van een e-mailbericht is voor de meeste gebruikers van Outlook geen probleem meer. Het grote aantal e-mailberichten dat ontvangen wordt, is echter wel een probleem. De komst van e-mail heeft immers geleid tot een toename in communicatie, waardoor gebruikers door de vele e-mailberichten het spreekwoordelijke bos niet meer zien. De gemiddelde Outlook-gebruiker besteedt ongeveer 300 uur per jaar aan overbodig e-mailgebruik! Een van de oorzaken hiervan is bijvoorbeeld het feit dat e-mailpakketten een signaal afgeven bij een nieuw bericht, ook als dit spam betreft.

In deze korte cursus van slechts een dagdeel wordt daarom ingegaan op de technieken om e-mail in Outlook te beheren. U leert het zoeken, groeperen, markeren (vlaggen) en filteren naar en van berichten, het maken van mappen en zoekmappen en het gebruik van categoriën. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op ongewenste e-mail en op het gebruik van regels, waarmee u een hoop beheerstaken kunt automatiseren.

Naast deze praktische zaken krijgt u diverse 'tips and tricks'. Na afloop van deze cursus gaat u op een andere manier met uw e-mail om en hoeft u minder tijd te besteden aan de beheerstaken.

Deze cursus wordt in het gehele land bij u locatie gegeven.

Wanneer u meer informatie over deze training wenst, kunt u onze website www.cls-trainingen.nl bezoeken of contact opnemen met Peter Gadellaa via [email protected] of telefonisch via 0162 - 424150.

Trefwoorden: Cursus, E-mail, Outlook, Training