Cursus MS Publisher nu beschikbaar in de nieuwste versie

Door: Cls Computertrainingen  24-05-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Mailing

CLS Computertrainingen, de specialist in trainingen MS Publisher geeft nu ook trainingen in MS Publisher 2007. De trainingen kunnen natuurlijk ook in een van de vorige versies worden gegeven.

Met MS Publisher maakt u nieuwsbrieven, folders, websites, mailings en andere soorten publicaties. Het ontwerpprogramma bevat veel ingebouwde sjablonen om simpel als uitgangspunt te gebruiken voor uw ontwerp. In deze voorbeeldsjablonen staan plaatsvervangers voor tekst en afbeeldingen. Deze kunt u snel en makkelijk door eigen inhoud vervangen, maar het is eveneens mogelijk om met een ’leeg blad’ te beginnen en een eigen stijl samen te stellen.

Een van de meest populaire cursussen voor MS Publisher is de cursus Snel aan de slag met MS Publisher. In deze korte, maar intensieve cursus van slechts een dagdeel wordt ingegaan op de belangrijkste aspecten van het MS Publisher. Na afloop van deze cursus bent u zodoende uitstekend in staat om uw eigen publicatie te maken.

Alle trainingen van CLS worden bij u op locatie gehouden. dit heeft meerdere voordelen:

  • U heeft geen reistijd.
  • U kunt zelf de inhoud van de cursus bepalen.
  • De cursus kan zowel overdag als in de avonduren worden gehouden.
  • De cursus gaat altijd door.
  • Bij meerdere deelnemers altijd goedkoper dan een cursus op een regulier opleidingsinstituut.
  • De cursus kan als privétraining worden gegeven.

Wanneer u meer informatie over deze trainingen wenst, bezoek dan onze website www.cls-trainingen.nl of mail naar info@cls-trainingen.nl. U kunt ook bellen met Peter Gadellaa, tel. 0162 - 424150.

Trefwoorden: Cursus, Mailing, Publisher, Training