Cursus PhotoWorks bij CLS Computertrainingen

Door: Cls Computertrainingen  21-08-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Opleiding

Basiscursus PhotoWorks

Met het volledig in SolidWorks geïntegreerde PhotoWorks kunnen gebruikers van SolidWorks fotorealistische afbeeldingen creëren, die niet onderdoen voor afbeeldingen die worden gemaakt met andere softwarepakketten.

Met PhotoWorks kunt u diverse lichtbronnen en hun eigenschappen instellen, zorgen voor schaduweffecten en spiegelingen, alsmede logo's en ander materiaaleffecten toekennen, zoals ruwheid, matheid, etc. Ook is het mogelijk uw eigen materialenbibliotheek aan te leggen.

U kunt met PhotoWorks uw 3D-ontwerp zonder tijdrovende schaalmodellen of prototypes te bouwen visualiseren. Deze renderingsoftware wordt veel gebruikt om de verkoop- en marketingafdelingen te ondersteunen. U kunt zo uw ontwerpbedoelingen duidelijk maken aan uw management en uw klanten.

In deze eendaagse training leert u hoe u uw ontwerp met renderings effectief kunt visualiseren. Hierbij gaan we in op methodes om tot een rendering te komen, materiaalbibliotheken aan te leggen en overwegingen te maken ten behoeve van de gewenste output.  Na de cursus bent u in staat om op een gestructureerde manier renderings van uw ontwerp te publiceren.

Deze opleiding wordt in Zaltbommel gegeven. Voor meer informatie over deze training en actuele cursusdata kunt u onze website www.cls-trainingen.nl bezoeken of contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 0162 - 424150.


Trefwoorden: 3d, Basiscursus, Cursus, Opleiding, Photoworks, Solidworks, Training,