Extra basiscursus VectorWorks 2D in juli 2007

Door: Cls Computertrainingen  20-06-2007
Trefwoorden: Training, Cursus, Architect

Wegens de grote belangstelling voor onze trainingen VectorWorks hebben wij in juli een extra Basiscursus VectorWorks 2D in onze planning opgenomen. De extra ingelaste training wordt gehouden op 9, 16 & 20 juli en vindt plaats op onze cursuslocatie in Rotterdam.

VectorWorks is een CAD-softwareprogramma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen, presenteren en modeleren in 2D en 3D.

Specifieke doelgroepen voor VectorWorks zijn onder andere architecten, interieurontwerpers/architecten, meubelmakers, decorbouwers en tuinbouwers. Onze docenten hebben veel praktijkervaring op deze gebieden en kunnen hierdoor veel tips en trucs in de trainingen verweven. U leert op deze manier hoe u VectorWorks effectief kunt inzetten binnen uw vakgebied en op korte termijn productief aan de slag kunt gaan.

CLS Computertrainingen biedt meerdere trainingen aan voor VectorWorks. U kunt deze trainingen volgen in onze cursusruimte in Rotterdam of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

  • Basistraining VectorWorks 2D 
  • Basistraining VectorWorks 3D 
  • Snel aan de slag met VectorWorks 2D 
  • Snel aan de slag met VectorWorks 3D 
  • VectorWorks 2D & 3D Gevorderd 
  • VectorWorks Organisatie 
  • Basiscursus 3D VectorWorks Renderworks

Het maximaal aantal deelnemers aan een cursus bedraagt vijf deelnemers, zodat aan iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht kan worden gegeven.

Wanneer u meer informatie over deze trainingen wenst, bezoek dan onze website www.cls-trainingen.nl of mail naar [email protected]. U kunt ook bellen met Peter Gadellaa, tel. 0162 - 424150.

Trefwoorden: 2d, 3d, Architect, Basiscursus, Cursus, Training, Vectorworks